Zaporozhye- Cernobîlul din 2015?

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Zaporozhye- Cernobîlul din 2015? (image from www.seogan.ru)

Zaporozhye- Cernobîlul din 2015? (image from www.seogan.ru)

În legătură cu dezinformările din presă cu privire la deconectarea Unităţii nr 3 a centralei atomoelectrice  Zaporozhye vă oferim următoarele informații informații: Unitatea №3 de Zaporozhye NPP a fost deconectată de la rețeaua electrica ca urmare a  activării  protecției împotriva defecțiunilor generatorului  electric. Incidentul a avut loc la 19:24 pe 28 noiembrie 2014 și a fost cauzată de o defecțiune la bobina de sarcină  care protejează generatorul.   Nu s-au înregistrat scurgeri radioactive.
Unitatea de protecție automată a lucra în conformitate cu algoritmul de proiectareUnitatea a fost trecută la rece. Nu scurgeri radioactive.

Evaluarea preliminară a nivelului de radioactivitate al International Nuclear Event Scale iNESscală / nivel 0″.

Repunerea în funcțiune este prevăzuta  pentru  05 decembrie 2014. sursa www.energoatom.

Acestea se refereau la evenimentul din 28 octombrie 2014.

O scurgere radioactivă a fost detectată în Ucraina la Centrala Nucleară Zaporozhye,  cea mai mare din Europa, spune un raport media, citând serviciile de urgență ale țării. Oficialii ucraineni au negat raportul.

LifeNews publicat ceea ce se pretinde a fi un raport al de Serviciului de Urgență de Stat al Ucrainei, referitor la scurgeri radioactive, care neagă o evaluare anterioară  autorităților care spunea că radiația se încadrează la parametri normali.

Autoritățile ucrainene au negat raportul din  mass-media rusă care susținea că există o scurgere radioactivă.

Uzina funcționează normal, nu au existat accidente„, a declarat un oficial al ministerului de energiei  agenției de știri. Nu s-a făcut nici un comentariu oficial care să lămurească  dacă documentele scurse sunt autentice.

Două documente eliberate de LifeNews par să arate că oficialii uzinei publicat  în mod deliberat informații neadevărate  pe site-ul lor. Documentele ambele  adresate șefului serviciilor de urgență regionale arată  ca nivelurile de radiații la uzina au fost duminică și luni a de 16,8 ori mai mari decât norma permisă legal……Sursa  rt.com

Acest articol a fost publicat pe rt.com la data de 30 dec. 2014.

Am preluat aceste știri datorită faptului că aceasta degringoladă a știrilor a apărut și în 1986 când a avut loc Accidentul nuclear de la Cernobîl  (26 aprilie 1986). Lipsa de informații în timp real poate duce la întârzierea unor măsuri care pot diminua numărul victimelor.

Poate că nu aş fi aflat de eveniment dacă nu ar fi apărut pe Realitatea Net . Oare se va repeta situația din 1986?

Comments

comments

Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.