Bioportal, portal către natură

0
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblr
Bioportal locul cu verdeaţă şi sănătate

Bioportal locul cu verdeaţă şi sănătate

După 6 august 1945 planeta Pământ a devenit o planetă pe care viaţa trebuie să evolueze mai repede spre soluţii optime de supravieţuire. Bomba „Little Boy” lansată asupra oraşului Hiroshima a marcat momentul de trecere spre un nou mod de viaţă.
Este drept că omenirea a supravieţuit milenii la rând folosind ceea ce astăzi numim leacuri băbeşti sau naturiste. Descoperirea penicilinei a mărit speranţa de viaţă a oamenilor de la circa 45 de ani cât era anterior până la circa 80 cât este în prezent. Cu toate acestea tot mama natură este cea care ne ţine în viaţă, ne vindecă de aproape orice.
Produsele „bio” sunt folosite fie prin consumarea lor în mod direct sub formă de ceaiuri sau chiar crude!
Ca urmare a evoluţiei cunoştinţelor umane au apărut şi produse obţinute în mod industrial, cu concentraţii sporite pe unitatea de produs , aşa că putem lua pilule cu substanța naturală concentrata în loc să mai bem 10 căni de ceai.
Căutând pe net ceva produse naturiste pentru mine am găsit site-ul BioPortal. M-am hotarât sa apelez la tratamente naturiste având nevoie de produse naturiste am mers la secţiunea destinată acestui scop. Produse naturiste cu destinaţii multiple. Priviţi imaginea cu oferta BioPortal
Datorită vârstei am fost interesat de produse naturiste si bio, produse naturiste destinate afecțiunilor sistemului circulator, dar si pentru alte afectiuni.
Bolile de inima si problemele circulatorii sunt adesea din păcate, mai des întâlnite la persoane vârstnice, afecțiuni cu care cele mai multe persoane trăiesc fără a căuta tratament, dar prevenirea acestor afecţiuni ca şi tratarea acestora în faze incipiente măresc durata de viaţă.
Pentru ca stau cam prost cu colesterolul, valori crescute, am cumpărat AntiColesterol 200 capsule Herbagetica, un produs care nu a avut efect decât la ceva timp după începerea tratamentului. Ce am învăţat folosind acest produs este că efectele se văd în timp şi sunt de durată. Aceste produse nu lucrează ca un calmant pe care îl iei şi te liniștește destul de repede, durerile apărând imediat după ce dispare efectul. Produsele naturiste sunt produse care acţionează asupra cauzelor pentru a preveni efectele negative ale bolii.

anti_1_13810
Un alt produs care mi-a fost necesar şi pe care l-am cumpărat a fost Argint Coloidal forte (30 ppm) 500ml Aghoras. Ţinând seama ca imunitatea organismului este principala barieră a organismului împotriva bolilor, am cumpărat acest produs.
Cele două produse Bio pe care le-am cumpărat au fost, pentru moment suficiente pentru a mă ajuta să trec mai uşor peste tarele vârstei. Vă invit ţi pe voi, chiar tineri fiind, să testați produse de la BioPortal şi chiar să le folosiţi pentru a avea o viaţă mai bună şi mai sănătoasă.

Comments

comments

Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.