Opozitia e muribundă, ţara este muribundă

0
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblr
Opozitia e muribunda

Opozitia e muribunda

„Opozitia e muribundă, nu e cazul să ne punem vreo speranță în ea, au griji mai importante, de pildă, cum să-și împartă ciolanul. Președintele a fost zvârlit și el într-un buzunar al sistemului. Singura speranță rămâne în societatea civilă și în justiție. E nevoie mai mult ca niciodată ca oamenii de afaceri să se organizeze și să vorbească pe o singură voce, să chestioneze constituționalitatea legilor și să acționeze în instanță ori de câte ori sunt supuși abuzurilor. Cel mai grav ar fi acum ca mare parte a antreprenorilor să pactizeze cu călăii din politică și să găsească, așa cum au făcut de 25 de ani, căi de supraviețuire și compromis. Pentru că asta îi va înrobi și mai mult față de stat, iar asta e chiar ținta finală a celor care dau atacul.” Acestea sunt  scrise pe peretele  PoliticStand  într-un comentariu la articolul  Apărați-vă libertatea, doamnelor și domnilor!„, apărut pe facebook.

Nimic mai adevărat. PNL care l-a susţinut şi propulsat pe Klaus Iohannis ca preşedinte al României s-a grăbit să facă un guvern ce ar urma să îl înlocuiască pe cel al lui Ponta. Dar Ponta rămâne şi împarte pomeni pentru supuşii credincioşi.

ANAF distruge mici comercianţi care şi aşa se mai ţin de pe o zi pe alta, dar de la miliardarul trădător de ţară, Ion Nicolae ia numai 650 000 € pentru toate hoţiile. Acest jihad pornit de ANAF va dura cat va vrea si exista șeful de la Palatul Victoria. La nivel local primarii PSD fac angajări peste angajări la serviciile locale şi măresc salariile la cote nesimţite. Opozitia e muribundă!

DNA a devenit o iunstituţie care aruncă cu pietre atat în cei care trebuie dar si în alţi. Jocul justitiei cu „uite catușele, nu sunt catușele” a dus în derizoriu activitatea acestei  puteri din stat.

Victor Ponta, după anunțul INS: Ziua începe excelent! Bravo România!  este un jubileu pentru Ponta! Peste câțiva ani  va apare vestea că acest raport a fost măsluit. Este drept că au crescut locurile de munca, dar acestea în administratie unde acestea s-au triplat din 2012 pana acum, cu toate ca unele servicii s-au externalizat. Sunt oameni, circa 10%,  din sectorul productiv care şi-au pierdut locurile de munca. Ce creştere vede Ponta?

Cresterea locurilor de muncă efect al transhumantei politice din 2014, dar si a altor interese asigura succesul în alegerile viitoare ale PSD. Se consolidează Ciuma Ro şie. Oare noi ceilalți am devenit și noi o pecingine pentru o țară muribundă?

Update : 14.05 2015

 Atac dur al lui Ponta la PNL  Ponta face o mega dezvăluire care ar putea distruge PNL. Vizat este și Iohannis

Comments

comments

Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.