O poveste de succes cu Adrian Mazilu

0
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblr
O poveste de succes cu Adrian Mazilu

O poveste de succes cu Adrian Mazilu

O poveste de succes cu Adrian Mazilu

O poveste de succes cu Adrian Mazilu. Dacă este vorba să vorbim despre tineri de succes în activitatea economică din România nu putem să nu amintim de Adrian Mazilu. Aparițiile media ale lui Adrian Mazilu m-au făcut curios şi aşa am început să mă interesez de Adrian Mazilu.
Tânărul care a terminat facultatea în 2011 a ajuns să ţină conferinţe internaţionale preţuite de cei interesaţi. De la un agent de vânzări într-o societate de investiții financiare, unde i se impunea, prin fişa postului, un singur lucru: promovarea si vânzarea serviciilor companiei potențialilor investitori, până la Adrian Mazilu cel care a pus in 2015 bazele proiectului Sales Point în parteneriat cu brokerul internațional Trade1000 a fost un drum lung şi greu de străbătut. Lung este o formă de a spune pentru că perioada de timp a fost foarte scurtă ţinând seama de faptul că a terminat facultatea ASE în 2011. Este povestea unui tânăr ambiţios care a luptat pentru idealul său, aşa cum spune şi în profilul său de Linkedin „…De la început am știut că mi-am găsit calea profesională și că trebuie s-o urmez. Nu-mi place nimic mai mult decât rezolvarea provocărilor primite în domeniul de afaceri, care implică un proces continuu de activitate….”

O poveste de succes cu Adrian Mazilu

Iată ce spune el despre activitatea sa într-un interviu din revista
• In 2013, am deținut cel mai mare portofoliu de sume investite pe piața CFD-urilor in Romania, iar din acel punct, orizontul posibilităților a crescut enorm.
• In 2014, am întreprins un parteneriat pe piața de capital din Romania, conducând o echipa de vânzări de aproximativ 100 de oameni.
• In 2015, am pus bazele proiectului Sales Point, parteneriatul cu brokerul internațional Trade1000.
Adrian Mazilu este exemplul perfect de self made man si poate ca tinerii din Romania ar trebui sa îl ia drept mentor. Problema este ca tinerii din tara asta nu prea sunt de acord cu reușitul in viața prin carte si munca pentru ca este un proces lung si anevoios. Cu toate acestea, sper ca o sa vina vremea când o sa îl vedem pe Adrian Mazilu la TV in locul lui Măruţă. Sunt sigur ca de la el am putea sa învățăm destul de multe lucruri utile.
Poveştile de succes se construiesc greu şi cu multă muncă, dar trebuie avute în vedere două aspecte:
1. Satisfacţia personală a profesionistului, în cazul de faţă , Adrian Mazilu, dar şi câştigul material
2. Reuşita beneficiarilor acţiunilor întreprinse de el, cumpărătorii şi vânzătorii cu care colaborează
Poveşti de succes cu oameni adevăraţi.

 

Comments

comments

Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.