Sejururi de vis în Paleokastrisa, Corfu

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Sejururi de vis în Paleokastrisa, Corfu

Sejururi de vis în Paleokastrisa, Corfu

Sejururi de vis în Paleokastrisa, Corfu

Sejururi de vis.Vara este sezonul marilor vacanțe și dacă nu ai fost prevăzător să cauți locul potrivit pentru petrecerea vacanței trebuie să cauți cât mai este timp s-o faci. Eu am hotărât să imi fac concediul cu un sejur de la J’info Tours.

 În primul rând un sejur organizat de la cap la coadă te scutește de anumite neplăceri din perioada acestuia. Și înainte, pe vremea comuniștilor, când plecam în concedii foloseam bilete cumpărate de la ONT sau sindicat, ceea ce însemna tot un sejur, la alte standarde, în altfel de condiții.

Astăzi când vorbești de sejururi te gândești numai la locații exotice, dar locație exotică poate fi și o stațiune din țară. Sejururi și concedii sunt două cuvinte reconfortante pentru oricine și le permite.

Pentru că anul acesta am decis să fac concediul în Grecia nu voi mai aminti și de alte opțiuni din țară. Am decis să merg în Insula Corfu în luna septembrie, lună încă bună pentru plajă, dar mai liniștită decât în lunile de vară. Pe lângă aceasta am găsit și o ofertă ieftină pentru acest sejur, unde am ales doar cazarea cu mic dejun pentru ca sa fim liberi pe tot parcursul zilei, dar și cu prețului biletului inclus în bilet.

Stațiunea Paleokastritsa, destinația pe care am ales-o în acest an, este o mică localitate (circa 4500 de locuitori) situată în nord – vestul insulei Corfu¹ cu ieșire la Marea Mediterană.  Despre golful din Paleiokastritsa se spune că  ar fi locul unde celebrul erou Ulise a naufragiat şi a întâlnit-o pe Nausicaa, fiica regelui fenicienilor. Trei grote principale înconjoară un promontoriu împădurit, formând numeroase plaje foarte apreciate de familiile cu copii.

In Paleokastrisa Corfu, există  o zona spectaculoasa cu vegetație luxurianta, dealuri verzi pline cu plantații de măslini si livezi de citrice. Asta vreau să văd anul acesta!

Eu am vorbit aici despre opțiunea mea din acest an dar J’Info Tours vă oferă nenumărate alte asemenea sejururi de vis. Este doar nevoie să le vizitați site-ul şi să alegeți după gust şi după buzunar.


¹ Insula Corfu (Kerkyra) face parte din  arhipelagul Insulelor Ionice,  se află în Marea Ionică (la sud de Marea Adriatică)  lângă coasta de nord-vest a Greciei, în dreptul graniţei cu Albania.

Comments

comments

Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.