Kit distributie Logan

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Kit distributie

Kit distributie

Kit distributie Logan. De ceva timp încoace autoturismul meu Dacia Logan a început să facă fițe. Mi s-a rupt de mai multe ori cureaua pentru acel kit distributie pentru Logan  pe cere îl am. La început am dat vina pe producătorii curelei și căutam să cumpăr acea curea de la mai mulți producători diferiți. Rezultatul era același : la câteva sute de kilometri trebuia schimbată! Atunci am cumpărat mai multe curele pentru ca să le schimb eu când era nevoie să nu aștept pe drum sosirea unui mecanic de la un service.

—Eroare fatală pentru că se rupea cureaua si mai des.  În disperare de cauză m-am dus la un service autorizat. Mecanicul de acolo a privit și apoi a zâmbit!

—Când ați schimbat ultima dată cureaua, mă întreabă el ?

—Cred ca am făcut circa 200 km cu ea.

—Mai aveați puțin și apăreau probleme mai grave la motor decât cureaua. Bine că ați adus-o la noi! Vă înlocuim piesele defecte și nu o să mai aveți probleme nici cu cureaua pentru mult timp.

Kit distributie Logan

După ce evaluează exact defecțiunea îmi telefonează și îmi prezintă estimarea de preț. Cu încă vreo 5 curele noi ajungeam la banii pe care îi plătisem pe curelele cumpărate. Atât costa reparația.

Principala mea greșeală a fost că nu am fost atent la cumpărare ( mașina era la mâna a doua) ca aveam modificat la ea acest kit distributie Logan original cu alt kit distributie Logan de la altă mașină și eu cumpăram cureaua cu alt număr de dinți la ea.

Dacă faci o căutare kit distributie Logan pret  trebuie să  știi să faci singur diferența între kit distributie Logan fabricat de altă firmă și kit distributie Logan original. Aceste sisteme de distributie Dacia Logan au devenit tot mai căutate și atunci tot mai mulți cumpărători le caută, de multe ori singurul lor criteriu fiind kit distributie Logan pret.

Este drept că mașinile au devenit mai sigure și mai complexe și mă gândesc la vechea mea Dacie 1300 care o puteai repara și fără piese de schimb, doar cu improvizații și noua Dacie Logan unde pentru a circula cu ea trebuie să fii atent la sistemul de distributie Dacia Logan.

Încercările de modificare sunt uneori benefice atunci când folosești tu autoturismul, dar devin dăunătoare când îl vinzi și nici nu anunți cumpărătorul.

De aceea este bine ca atunci când vezi că o defecțiune pe care o remediezi singur se repetă, să apelezi la serviciile unui mecanic competent.

 

Comments

comments

Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.