Costume si uniforme medicale

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Costume si uniforme medicale

Costume si uniforme medicale

Costume si uniforme medicale

Uniformele¹ sunt o metodă de distingere a anumitor categorii de oameni ce desfășoară o anumită activitate, dar și de protecție individuală a celui ce  poartă această uniforma medicala. Dacă vorbim de costume si uniforme medicale sigur știm că atunci când ajungem într-o instituție medicală vrem să cunoaștem  și să putem face diferența între medici și pacienți sau vizitatori.

În cazul acestor uniforme medicale trebuie avut în vedere, atunci când sunt concepute atât rolul lor funcțional cât și distincția, prestanța ce trebuie s-o aibă cel care poartă această uniformă. O soluție asupra unor astfel de costume medicale o oferă cei de la http://www.dispotrading.ro.

Costume și uniforme medicale

Pentru domeniul medical ei produc echipament de lucru pentru medici, bonete medicale diverse culori, halate medicale, pantaloni și bluze medicale, într-o gamă variată ținând seama de necesității clienților, adică a spitalelor.

Uniforma medicala clasică cu care ne-am învățat  este în viziunea noastră cea cu halat alb sau bluză și pantaloni albi. Necesitățile din spital au impus alături de costume medicale și anumite  sub ansamble pentru aceste uniforme medicale  și astfel au apărut halate unica folosință pentru domeniul medical, măști chirurgicale, bonete bufante, acoperitori mâneci, botoși unica folosință, mănuși chirurgicale, șorțuri unica folosință, cotiere plastic, kimono unica folosință, papuci unica folosința, cearceaf parargil, etc.

Uniformele medicale diferă în funcție de specialitatea fiecărui medic, de rolul lui în cadrul unei instituții medicale. Costumele medicale pornesc de la cele de unică folosință până la cele mai elaborate uniforme pentru toate gusturile. Totuşi nu au un lucru: farmecul persoanei ce poartă uniforma care îi sporește calitate şi atractivitatea.

Dispo Trading execută si personalizează îmbrăcăminte de lucru, comoda și funcțională, din materiale de calitate, rezistente la condiții diverse de munca si ușor de întreținut. Ei produc şi echipamente protecție complete, potrivite oricărui sezon. Calitatea produselor Dispo Trading este atestata de certificatele ISO 9001, certificatele CE și alte certificări de calitate și conformitate.


¹UNIFÓRMĂ ~e f. Îmbrăcăminte reglementară care prezintă aceeași formă după croială, model, pânză și culoare, obligatorie pentru anumite categorii de profesiuni. ~ școlară. ~ militară. /<fr. uniforme
Sursa: NODEX (2002) | Adăugată de siveco | Semnalează o greșeală | Permalink

 

 

Comments

comments

Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.