Produse si servicii de calitate

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Promovarea ta ca si persoana poate fi realizata prin diverse metode. Fie prin carti de vizita, fie prin recomandari viu grai, fie materiale de promovare (flayere sau bannere) ori prin intermediul internetului. Promovarea offline este foarte importanta, iar pentru aceasta, ai nevoie de un partener de incredere, iar eu l-am gasit si vreau sa vi-l recomand. Este vorba despre Agrafa.ro. Un site foarte frumos, simplist, specializat in articole offline, de la flayere, carti de vizita, pana la etichete si obiecte personalizate. Un marketing inteligent este bazat si pe articole offline de buna calitate, iar din acest punct de vedere, site-ul Agrafa.ro este mult complex. O gama larga de produse menite sa iti asigure o promovare inteligenta si frumoasa.

Insa materialele nu trebuiesc sa fie folosite neaparat in promovare offline. Poti cumpara sigilii, stickere, meniuri, door-hangers, agende, calendare ,CD-uri imprimate, colii cu antet sau obiecte speciale pentru bucatarie sau birou.

Foarte multe dintre produsele afisate pe Agrafa.ro sunt menite sa-ti faca viata mai usoara la birou, mai spontana in promovare si mai adecvata de caracterul tau sau de profesionalitatea ta. Va recomand sa intrati pe Agrafa.ro, iar daca doriti sa apelati la serviciile lor, va invit sa ii contactati pentru a obtine o oferta, iar mai apoi sa fie procesata de echipa Agrafa.ro. Portofoliul lor este foarte mare, colaborand cu Ministerul Afacerilor Interne, Biblioteca Nationala, Kanal D, Germanos. Samsung, RoStar, Ferrari, Cosmote, Cat Music si Dinamo Bucuresti. Un portofoliu foarte mare care arata cat de mult este apreciata munca echipei Agrafa.ro. Personal, voi comanda produse din sectiunea ambalare si transport, mai ales ca imi voi deschide si eu un magazin online unde voi vinde ceasuri, deci clar am nevoie de un partener de inceredere si care sa imi ofere cutii personalizate de cea mai buna calitate. Plus acele pungi din hartie personalizate sau cutii din lemn personalizate.

Comments

comments

Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.