Criza sistemului sanitar românesc

4
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblr
Criza sistemului sanitar românesc sursa foto www.legeneraliste.fr

Criza sistemului sanitar românesc sursa foto www.legeneraliste.fr

Criza sistemului sanitar românesc. În ultimul timp s-a făcut destulă vâlvă inutilă cu dezinfectantele și firma Hexi Pharma. Inutile spun pentru că sigur vinovații vor scăpa nevinovați. Deja prin comentariile facute de unii pe site-ul tolo.ro la articolul :LIDERUL MONDIAL ANIOS A DAT ÎN JUDECATĂ MINISTERUL SĂNĂTĂȚII PENTRU CĂ A ACOPERIT DEZINFECTANȚII DILUAȚI DE LA HEXI PHARMA. FRANCEZII DESCOPERISERĂ ÎNCĂ DIN 2012 CORUPEREA PRODUSELOR  ziariștii care au dezvăluit aceste crime sunt considerați vinovați pentru că unii angajați vor pierde locurile de muncă și va dispare o firmă românească. Din articolul sus amintit a rezultă faptul că de mult era cunoscută situația în sistem, dar era tolerată. Degeaba dau unii vina pe acest guvern de tehnocrați. Cel puțin ei au căzut victime, iar cei care au greșit ani de zile stau bine merçi în vilelel luxoase luate de pe seama bolnavilort care au murit în spitale.

Criza sistemului sanitar românesc este foarte gravă atâta timp cât medicii stiau ce fel de substante se foloseau si au tăcut:

….Apropo de spitale, știți probabil că există mulți medici care atunci cînd își operează prietenii iau dezifectanții direct de la un producător serios și nu folosesc substanțele din spitale.

-Știți dumneavoastră pe cineva?
-Da, am amici care vin la mine și pleacă la operație cu punga de antiseptice de la noi. De ce? sursa tolo.ro

Criza sistemului sanitar românesc ne omoară

Aceste dezvăluiri nasc alte întrebări: Cât de eficiente sunt medicamentele ce se vând în farmaciile românești și se folosesc în spitalele românești? De ce am pus această întrebare? pentru că la farmacie de multe ori ești întrebat care medicament îl dorești: pe cel mai scump sau pe cel mai ieftin. Apoi farmacistul spune ca ambele medicamente conțin aceeași substanță activă. De ce diferența de preț de multe ori dublă? Oare cele ieftine conțin o cantitate mai mică de substanță activă și sunt mai puțin eficiente?

Un alt articol, de data aceasta de pe sie-ul Realitate.ro scoate în evidență alt aspect : Vaccinul obligatoriu hexavalent lipseşte în mai multe judeţe din ţară.   Dar când va începe campania de vaccinare părinții vor mai avea încredere să ducă copii la medic pentru așa ceva?

Comments

comments

Share.

About Author

4 comentarii

  1. Salut Popica !
    CRIZA nu este numai in sistemul sanitar romanesc 🙁
    ci este in toata societatea romaneasca !!! 🙁 🙁 🙁
    O zi fara CRIZE ! 🙂
    Aliosa.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.