Anvelope si service de calitate la Suceava

0
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblr
Anvelope si service de calitate la Suceava

Anvelope si service de calitate la Suceava

Zilele trecute mă deplasam cu autoturismul în zona de nord a Moldovei, mai exact treceam prin Suceava. Eram pe strada Mărășești din Suceava, şi la un moment dat, explozie pe spate dreapta, la cauciuc. Am evitat o derapare şi am oprit pe marginea străzii.

Am coborât şi am văzut că anvelopa era făcută praf. Fără să mai stau pe gânduri am început să schimb roata defectă cu cea de rezervă. Treaba odată făcută încep să mă învârtesc în jurul maşinii ca să văd dacă mai este ceva în neregulă.

Culmea face ca şi roata de pe stânga să prezinte umflături laterale. Uşor iritat de situaţie am plecat pe jos să întreb pe cineva dacă este un service în apropiere. Mă întâlnesc cu un nene şi îl întreb:

  • Ni va supărați, este prin preajmă un service auto?
  • Da mai încolo o luaţi al dreapta şi pe străduțele alea găsiţi AutoLegona.
  • Mulţumesc frumos!

Anvelope si service de calitate la Suceava

Din poziția unde eram nu îmi era prea clar am  telefonat la 0740054255, telefonul de la service. A venit un domn foarte amabil care m-a dus direct în service.

Pe drum către ei am hotărât să schimb toate cauciucurile cu unele noi.  Cele pe care le aveam acum erau destul de vechi şi dacă m-au lăsat două urma să le pierd şi pe celelalte în scurt timp.

Anvelope si service de calitate la Suceava; Anvelope Pirelli 185-75r16c-104r

Anvelope si service de calitate la Suceava; Anvelope Pirelli 185-75r16c-104r

Dintre ofertele celor de la service am hotărât să le schimb cu  Anvelope Pirelli – 185/75R16C 104R WCARRI. În opinia mea este o marcă de renume şi care prezintă garanţie. Atâta timp cat ei fabrică anvelope pentru cursele auto de formula1….

Pentru că maşina am cumpărat-o cu altă marcă de anvelope am continuat să folosesc marca respectivă, dar acum m-am decis să le schimb cu anvelope Pirelli.

De ce Pirelli? Voi vorbi despere evoluţia cronologică a acestor anvelope.

Pirelli este o marca italiană care a impresionat prin producţia de anvelope de calitate. A fost fondată în 1872, la Milano.

Prima anvelopa a fost produsă încă din anul 1900 si la numai doi ani Pirelli s-a extins in afara granițelor Italiei prin deschiderea unei fabrici în Spania. Prin utilizarea celor mai noi tehnologii in domeniul fabricării cauciucurilor Pirelli produce toata gama de modele de iarna, de vara sau all season la cele mai înalte standarde de calitate.

Brandul este respectat în industria auto, anvelopele fiind alese de către producători ca echipare de fabrica pentru vehicule noi. Sunt disponibile modele atât pentru autoturisme cat si pentru SUV-uri sau mașini de performanta (P ZERO). Toate modelele s-au comportat excelent in teste de review la care au fost supuse. Trenul de rulare oferit garantează siguranța pasagerilor atât pe suprafețe umede cat si acoperite cu polei. Calitatea condusului a fost mereu prioritatea Pirelli.

Îmi aduc aminte de vremea copilăriei când urmăream  la televizor desfăşurarea unor curse auto de formula 1 iar pe marginea tribunelor erau foarte multe pancarte publicitare cu marca Pirelli.

Ca sa închei vă pot spune că la service-ul celor de la Auto Legona am reuşit ca în foarte scurt timp să am montate cauciucurile cu marca Pirelli şi în acest fel am putut călători mai departe în bune condiţiuni.

Comments

comments

Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.