Virtualizarea securizata a contabilitatii

0
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblr
Virtualizarea securizata a contabilitatii

Virtualizarea securizata a contabilitatii

De o sapatamana, contabila care se ocupa si de emiterea facturilor este in concediu medical, iar firma noastra este paralizata. Nu putem vinde si nu ne putem aproviziona legal.

Virtualizarea securizata a contabilitatii

Stiu la ce va ganditi acum: “Nimeni nu este de neinlocuit”, dar pentru a fi inlocuit un om asa de important in firma este nevoie de pregatirea indelungata a altuia. Nu se poate lua un om de pe strada sau de la alt department si sa fie pus sa emita facturi si sa tina evidenta punctelor de lucru.

Tot cu secreatara informata am avut noroc. Desi abia vorbea de ragusita ce era, ne-a spus:

Facturare online , apoi a trimis un e-mail cu link-ul si explicatiile.

Facturare-online este un program securizat care poate fi accesat de oriunde si de pe orice dispozitiv: telefon, tableta, laptop, computer, iar in primele 30 de zile se poate testa gratuit. (Deci ar fi fost fantastic sa testam, fara sa platim un alt om care sa tina locul secretarei in timpul concediului medical, iar mai tarziu, vazand cat este de util, sa ne abonam permanent.)

Abia in momentul in care se imbolnaveste “omul bun la toate” realizezi ca ar fi cazul sa-i mai usurezi poverile sa nu moara de epuizare mai tarziu.

Sa faci gestiune stocuri online  reprezinta cu adevarat un progres.

Tarifele practicate sunt mult mai eficiente decat salariul unui angajat: facturare online 12, 50 lei pe luna si 150 lei pe an, in timp ce pentru facturare stocuri, o firma achita 25 de lei pe luna si 300 de roni pe an.

In functie de nevoile clientilor se pot face abonamente pe 3 luni, 6 luni si 12 luni.

Toate datele introduce de beneficiari se salveaza automat intr-o copie de rezerva, aspect neglijat de o singura persoana presata de timp, care le face singura pe toate.

Programul este facut pentru a avea numar nelimitat de utilizatori, numar infinit de documente, sa realizeze transfer de gestiune, sa emita bon de consum sau fisa de magazie si stocuri la o anumita data.

Se ofera asistenta tehnica utilizatorilor de luni pana vineri, intre orele 9-17.

Se pot emite 9 tipuri de documente complexe cu ajutorul programului, acestea fiind: factura, factura externa tradusa (care anuleaza si costurile de traducere destul de scumpe), factura si chitanta, chitanta, factura si proforma, aviz de insotire a marfii, bon fiscal la casa de marcat, registru de casa, dispozitii de plata-incasare.

Programul nu obliga la descarcarea de programe noi in computerul utilizatorilor. O factura poate fi emisa intr-un timp record de 30 de secunde.

Comments

comments

Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.