Locuri de munca in strainatate, alternativa fiscala la noile masuri

0
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblr
Locuri de munca in strainatate, alternativa fiscala la noile masuri

Locuri de munca in strainatate, alternativa fiscala la noile masuri

Lumea este ingrozita la ideea ca va trebui sa-si plateasca singura contributiile la asigurari sociale, ca toate produsele, in special cele de stricta necesitate s-au scumpit si ca iarna va veni cu facturi duble-triple la intretinere si salarii minuscule.

Locuri de munca in strainatate, alternativa fiscala la noile masuri

Tocmai de aceea discutand cu multi, am aflat solutia la alternativa fiscala care ne arde la buzunare: locuri de munca strainatate fara comision.
-Mi-e draga tara asta si nu pot sta departe de ea, dar va fi o solutie de tranzitie! Nu pot sa-mi las copiii fara scoala, familia in lipsuri, spune fratele meu drag.
Il inteleg pe deplin fiindca stiu ca vine o vreme cand cineva trebuie sa se sacrifice. Copiii lor, studenti la Medicina si Arhitectura, au nevoie de multe cursuri, cele doua facultati fiind printre cele mai costisitoare.
El, bine informat, a gasit un loc de munca pe Vijobs, garantat, fara comisioane, cu multe facilitati pentru cei care sunt angajati. A cautat de cand a auzit discutiile legate de noile hotarari fiscale si a auzit multi oameni ca vor pleca sa lucreze in strainatate, sa nu li se taie din salariu. Iata cum a procedat:
A studiat cu atentia platforma ce mediaza intre candidate si angajatori citind cu atentie toate anunturile si explicatiile
Si-a facut cont gratuit si a postat un anunt in sectiunea cauta profesionisti/freelancer
Si-a facut un CV beton si a inceput sa cerceteze si sa compare ofertele sa vada ce asteptari poate avea de la un post in strainatate
Si-a facut dosarul de angajare, a participat la selectie si a obtinut postul.
Va pleca inainte de a intra in vigoare noua legislatie, prin urmare hotararea nedreapta nu-l va afecta in niciun fel financiar, desi emotional se simte inca umilit, lezat, instrainat.
Iata care sunt drepturile de care va beneficia ca instalator in Olanda si Germania:
-inceperea lucrului urgent, la o saptamana-doua de la interviu
-un salariu de 1900 de euro (convertit in lei 8814.86)
-plata orelor suplimentare
-cazare gratuita, singur in camera, acces la baie si la bucatarie
-asigurare medicala suportata de angajator
-transportul international (Romania-Olanda sau Germania) gratuit ca angajatul sa nu se imprumute sau sa cheltuiasca din salariu
-concediu anual platit de 20 de zile.
Evident ca are si indatoriri, dar acestea palesc in fata bonusurilor si drepturilor. De pilda se cere:
-curs calificare instalator
-doi ani experienta in domeniu
-cunostinte de limba germana si engleza
-capacitatea de a lucra in echipa.
Sa nu credeti ca incurajez migratia fortei de munca in afara tarii, ci ofer o solutie oamenilor cuprinsi de disperare cand vad ca vor sa scape de saracie prin munca si sunt pedepsiti cu alte taxe pentru asta!!!
Sunt omul solutiilor de moment, pana se linistesc apele. Asa ca nu trebuie sa va copleseasca ingrijorarile si sa cadeti in depresie! Aveti curaj sa infruntati strainatatea si va veti intoarce mult mai pregatiti pentru viata! Vijobs va sta la dispozitie mediind noi angajari pentru cele mai platite posturi decente din Europa.

Comments

comments

Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.