Cursuri autorizate limba germana, o experienta salvatoare

0
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblr
Cursuri autorizate limba germana, o experienta salvatoare

Cursuri autorizate limba germana, o experienta salvatoare

In prezent educatia (in special cea superioara) costa scump, dar lipsa acesteia si mai scump. Iata de ce am hotarat ca intr-o vacanta de vara sa ma angajez ca infirmiera in Germania (Paradisul pietei de munca) sa-mi pot termina facultate. Mi se pare corect sa sacrifice vacant si sa nu mai cer bani parintilor, iar la intoarcerea in toamna sa imi fac datoria de studenta in ultimul an.

Cursuri autorizate limba germana, o experienta salvatoare

Ma aflu in impas financiar fiindca am ajuns in anul terminal si am nevoie de bani pentru:
-finalizarea lucrarii de licenta
-tinuta de la banchetul de absolvire
-taxe pentru inscrierea la masterat.
V-as ruga sa nu va grabiti cu concluzii pripite de tipul:”Daca iti faci singura lucrarea la ce iti mai trebuie bani?”
Pai, sa vedem! Drumuri la bibiloteca, printarea paginilor pe care le duci coordonatorului sa le corecteze, copertile lucrarii, apoi taxa pentru inscrierea la masterat. Cumpararea cartilor care fac parte obligatoriu din bibliografie sa poata fi studiate mereu. Din decembrie imi caut un post si ma informez despre conditii. Sunt multumita sa stiu ca salariul poate ajunge si la 2500 de euro (nu am tinut niciodata atatia bani in mana) si ca voi avea si cazarea si o masa gratuite. M-am prezentat lainterviuri, am studiat platformele online de mediere intre angajatori si candidati si m-am intristat putin fiindca mizam pe cunostintele mele de limba engleza, dar in Germania nu ma ajutau.

Cursuri autorizate limba germana, o experienta salvatoare

Cursuri autorizate limba germana, o experienta salvatoare

Curs germana oferit de Cursuriautorizate.eu, ma sfatuieste colega care a fost la munca in strainatate si s-a intors cu suficienti bani pentru a-si termina studiile.
Tot ea m-a sfatuit sa merg in Germania si sa sacrific vacanta. Fiindca nu am de invatat fiind vacanta de iarna mi-am propus sa ma inscriu la cursuri si am avut prima surpriza: reduceri semnificative de Craciun. Nu mi-as fi imaginat ca sa primesc o astfel de incurajare din partea lor! Tot la inscriere mi s-a spus ca pot plati in rate, fara dobanda in cazul in care nu dispun de toti banii.
Apoi la inceperea cursurilor am avut surprize si mai mari. In fata noastra stateau cei mai buni profesori din tara si aveau o rabdare proverbiala. Metodele didactice erau adaptate tipurilor de inteligenta si obiectivelor noastre, iar teoria era integrata in suficiente exercitii practice ca noi sa intelegem si sa aplicam cu lejeritate regulile.
Sunt obisnuita cu invatatul si cu ritmul alert al acumularii cunostintelor, dar nu-mi imaginam sa fie acelasi lucru si cu germana. Dupa urmarirea materialelor media suntem condusi cu rabdare si pricepere sa reproducem dialoguri, sa le continuam.
In februarie voi termina cursurile autorizate si deja ma simt alta persoana. Am mai multa incredere in mine, acum cand stiu engleza, franceza si germana. In plus stiu ca primi postul100% si ca ma voi descurca acolo. Oamenii sunt putin inconstienti cand pleaca sa lucreze intr-o tara si nu stiu limba tarii respective. Imi place sa dau mai departe ceea ce primesc, de aceea va sfatuiesc sa va inscrieti repede-repede la cursuri de limba germana pe Cursuriautorizate.eu pentru a benefiacia de reduceri, de plata in rate fara dobanda si de cei mai buni profesori.

Comments

comments

Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.