Colaj de reusite cu 3d-deratizarecompleta.ro

0
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblr
Colaj de reusite cu 3d-deratizarecompleta.ro

Colaj de reusite cu 3d-deratizarecompleta.ro

Cazul I.
Colega mea a venit foarte suparata astazi la serviciu.
-Nu pot sa-mi revin, fiindca nu stiu cum sa procedez. Mi-au intrat sobolanii in pivnita si au ros tot: ceapa, fructele, celofanele de la borcane. Au ros pana si butoaiele din plastic in care am pus varza la murat. Le-am pus curse si au plecat cu curse cu tot, fiindca sunt mari cat o pisica. Noaptea simt cum se prabuseste tavanul pivnitei din cauza rosaturilor.

Colaj de reusite cu 3d-deratizarecompleta.ro

Cazul II
-Vrei sa te ajut, a spus Carmen de la biroul sau de la fereastra? Sa stii ca si eu am fost la fel de suparata saptamana trecuta. In podul casei si in hambarul plin cu cereale si-au facut cuibar viespile. Nici macar nu le-am fi observant, daca nu ne-ar fi intepat pe rand si nu ne-am fi simtit rau. Fata copilului s-a umflat si a trebuit sa-l ducem de urgenta la spital. A avut noroc ca nu au venit mai multe sa-l intepe ca putea intra in soc anafilactic. Dar nu asta te intereseaza pe tine acum. Sa stii ca am sunat chiar in ziua aceea la 3d-deratizarecompleta.ro, iar peste trei ore au venit si ne-au ajutat sa scapam de viespe. Draga mea, poti solicita interventie de urgenta sau poti face o programare obisnuita. Sa stii ca ei scot din casa tot: muste, purici, plosnite, viespe, soareci, furnici, capuse si gandaci de bucatarie.
Rezolvarea cazului I
Lunea acesta, colega mea de serviciu a intrat linistita in birou si a pus pe masa prajituri si fructe.
-Sunt pentru voi, fetelor! Carmen, m-ai ajutat enorm cu informatia aceea. Si eu am solicitat interventie de urgenta ca baietelul meu sa se poata juca linistit prin curte! De cand a venit de la spital, ii era si frica sa iasa de teama lor. Sunt oameni seriosi, politicosi si priceputi in meserie. Ma uitam cu cata dexteritate manuiau aparatele si substantele, echipati cu tot ceea ce le era necesar. Ne-au curatat toata gospodaria de viespe.
Cazul III
Parintii mei s-au intors din statiune. Am crezut ca ii gasesc veseli, dar pareau spasiti, rusinati. Am vrut sa ma asez pe patul lor ca de obicei, sa ma rasfat putin ca in copilarie, dar s-au opus categoric:
-Nu te aseza! Sa nu faci asta!
“Of, imbatranesc oamenii astia! Nu inteleg. Inainte imi dadeau voie sa fac asta!”

Colaj de reusite cu 3d-deratizarecompleta.ro

Colaj de reusite cu 3d-deratizarecompleta.ro

Ma duc spre sifonier sa le asez hainele la locul lor. Ma opresc din nou pe ton rastit.
-Stii, noi vrem sa iti spunem ceva, dar nu stim cum sa incepen. Ne este o rusine teribila! Avem plosnite. Le-am luat de la hotel si nu stim cum sa scapam de ele, de aceea ne purtam asa de ciudat, mi-a spus mama la plecare.
Noroc ca imi notasem si eu datele de contact ale firmei recomandate de Carmen si am putut sa-i ajut, altfel ce ar fi putut ei face, doi oameni batrani?
La vizita viitoare, fetele lor radiau de fericire:
-Multumim pentru tot! In sfarsit putem si noi sa ne odihnim noptile si ne-au mai trecut ciupiturile de pe piele. De-ai sti ce cosmar am trait noi! Ce ne-am fi facut daca nu existau cei de la 3d-deratizarecompleta.ro?

Comments

comments

Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.