Vrei sa iti personalizezi tricoul? Alege imprimarea DTG!

0
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblr
Vrei sa iti personalizezi tricoul?

Vrei sa iti personalizezi tricoul?

Personalizarea tricourilor este in acest moment in mare trend, acest lucru datorandu-se avantajelor pe care le ofera purtarea unui tricou personalizat. Fie ca vrei sa promovezi ceva sau pur si simplu sa fii autentic prin mesajul pe care il transmiti, multi dintre noi au in garderoba cel putin un tricou personalizat. Nici nu este greu sa detii un astfel de tricou avand in vedere ca in momentul de fata din ce in ce mai multe tipografii ofera si serviciul de imprimare textile. De asemenea, tipografiile ofera si posibilitatea de a achizitiona invitatii de nunta personalizate. Dar ce tip de imprimare sa alegem pentru a obtine efectul pe care ni-l dorim? O alegere destul de grea de luat deoarece pe piata print-ului exista mai multe metode de imprimare. Imprimarea DTG este cea mai recomandata metoda de imprimare atunci cand vine vorba despre imprimare textile deoarece ofera cele mai multe avantaje.

Vrei sa iti personalizezi tricoul?

Pentru cei care nu sunt la curent cu acest tip de imprimare, aceasta presupune imprimarea cernelei direct in tesatura ceea ce face ca print-ul sa fie de o calitate foarte buna. Dintre avantajele oferite de catre aceasta metoda de imprimare, mentionez urmatoarele:

  1. Mesajul imprimat este mult mai rezistent in cazul in care se alege metoda de imprimare DTG.

    Vrei sa iti personalizezi tricoul?

    Vrei sa iti personalizezi tricoul?

  2. Imprimarea DTG ofera o rezolutie atat de buna incat orice detaliu al imprimarii se poate vedea foarte bine.
  3. Faptul ca poti imprima ce cantitate doresti este un alt motiv pentru care imprimarea DTG este in acest moment in topul metodele de print disponibile pe piata printing-ului.
  4. Posibilitatea de a utiliza orice tip de culoare sau combinatii de culori este un alt mare avantaj oferit de catre imprimarea DTG.

In concluzie, in cazul in care doresti sa impresionezi nu doar prin mesajul pe care il ai imprimat pe tricou ci si prin modul in care acesta arata din punct de vedere estetic alege imprimarea DTG deoarece aceasta este cea mai buna metoda de imprimare disponibila in acest moment pe piata de profil.

Comments

comments

Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.