Artemis, locul meu de munca preferat

0
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblr
Artemis, locul meu de munca preferat

Artemis, locul meu de munca preferat

Cine are carte are parte, spune o veche zicală românească. Ei bine eu cu o facultate terminata la zi si cu un masterat, la 30 de ani merg la serviciu tot cu metroul, stau cu chirie în Bucureşti şi trebuie să îmi drămuiesc cu grijă banii. Într-o zi supărată trec prin faţa la un salon de masaj. Artemis! Fără nici o premeditare intru în clădirea ce găzduia salonul şi o  tânără drăguţă de la recepţie mă întâmpină:

 • Bună ziua, cu ce vă pot fi de folos.
 • Bună ziua, vreau să ştiu dacă faceţi angajări şi ce condiţii trebuie să îndeplinească candidata model.
 • Ştiu că se fac angajări, dar momentan cea care se ocupă cu aşa ceva nu este aici. Fie îmi daţi numărul dumneavoastră de telefon, fie reveniţi mâine.

Artemis, locul meu de munca preferat

Îi las numărul de telefon şi plec mai departe pe drumul meu. Trece o zi, trece o săptămână, trece o lună, nici un semn de la ei. Îmi iau inima în dinţi şi îi caut eu din nou.

 • Bună ziua, bine aţi revenit. Din greşeală am rătăcit numărul dumneavoastră de telefon şi nu ştiam cum să vă găsim. Aşteptaţi puţin să anunţ că aţi sosit. ……..poftiţi intraţi.

  Artemis, locul meu de munca preferat

  Artemis, locul meu de munca preferat

 • Bună ziua, spun eu la intrare.
 • Bună ziua şi bine aţi venit. Ce faceţi?
 • Îmi caut o slujbă mai bine plătită decât cea în care lucrez.
 • Ce pregătire aveţi?
 • Am terminat facultatea de ……..şi am masterat în……….
 • Dar în domeniul nostru aţi mai lucrat.
 • Nu şi nici nu ştiu despre ce este vorba.
 • Nu este nimic. Vad ca sunteți foarte atrăgătoare şi sunt sigură că veţi şti ce să faceţi. Vom face un mic trening. Noi căutăm tinere pentru a le integra în echipa noastră care trebuie sa ştie să fie o femeie complexa, care este conștientă de atuurile fizice, cea care îşi exprimă senzualitatea si îi place să se joace cu arta eroticului. Este bine că nu sunteți calificată în domeniu pentru ca ne dorim sa începem instructajul de la zero. Astfel, va conta ca doritoarea de a deveni o maseuză experimentata in cadrul salonului nostru sa fie mai degrabă deschisă la nou, dispusa sa învețe.

Aşa am aflat că în salon se practică masajul tantric, care nu nu implica si relații intime, are un substrat mult mai profund. Tantra reprezintă întâlnirea dintre yin si yang. Yin este cunoscut şi ca energia relaxării – acel timp de relaxare pe care îl experimentează o persoana, în timp ce face un masaj sau o baie fierbinte. Yang-ul, pe de alta parte, este acea energie senzuala care trece prin corp precum electricitatea. Mai multe pe site-ul masajclub.ro

După o mică familiarizare în domeniu am început lucrul. Pentru că nu eram sigură dacă voi reuşi noua mea activitate am luat concediu de odihnă de la firma unde lucram.

După două săptămâni am rămas încântată atât de câştiguri, dar mai ales am văzut că mă descurcam bine în ceea ce făceam. Am început să am deja clienţi fideli.

Atunci mi-am dat demisia de la vechiul meu loc de muncă şi am început să am o viaţă mai relaxată.

Comments

comments

Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.