Lazi de plastic pentru recolta de toamna

0
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblr
Lazi de plastic pentru recolta de toamna

Lazi de plastic pentru recolta de toamna

Procesele de ambalare si depozitare fac parte din multe cicluri de produtie, fiind printre ultimii pasi realizati in acest sens inainte ca produsele sa fie trimise spre furnizori sau direct spre clienti. In timp ce unele produse pot fi depozitate pentru mult timp altele au anumite date limite pana la care sa poata fi utilizate, primele pe lista fiind alimentele, de orice fel, urmate de anumite substante, bauturi, accesorii si altele.

Lazi de plastic pentru recolta de toamna

De la un business la altul procesele de ambalare si de depozitare difera, in functie e produsele create. Eu ma pricep cel mai bine la capitolul fructe. Pentru ca am trait la tara mai toata viata, am invatat cum sa am grija de o gradina si de o livada, avand multi pomi fructiferi acasa. Asa ca am de an cand se coceau fructele, le adunam si faceam din ele compoturi, gemuri sau le vindeam. Cand eram foarte mic obisnuiam sa adunam fructele in cosuri de lemn impletite iar mai pe urma am trecut usor, usor la diverse lazi, parintii mei alegandu-le potrivit pentru tipurile de fructe.Lazi de plastic pentru recolta de toamna

In prezent, posibilitatea de a pastra fructele recoltate in stare cat mai buna pentru cat mai mult timp este esentiala asa ca este indicat sa utilizam lazi de calitate care sa ne garanteze acest lucru, ca de exemplu cele de la Schoeller Allibert, realizate pentru a satisface cerintele oricarui client. Cele mai importante aspecte pe care cei de aici le iau in calcul sunt eficienta de depozitare, adica depozitarea de cat mai mult in cat mai putin spatiu si eficiente de ambalare si de transport care se poate realiza tot in aceste lazi fructe.

Lazi de plastic pentru recolta de toamna

Pentru eficientizarea spatiului de depozitare, acestea sunt realizate astfel incat sa poata fi stivuite cat mai bine. Cand sunt pline, pot fi puse una peste alta, iar cand sunt goale, unele dintre acestea pot fi bagate una in alta in timp ce altele pot fi pliate, fiind oarecum modulare. Cat despre siguranta in depozitare si transport, lazile sunt gauriti, permitand aerisirea fructelor iar pe deasupra sunt echipate si cu capace ale caror sisteme de inchidere sunt foarte sigure si puternice. Mai mult, pentru ca produsele sa ramana proaspete mai mult timp, este nevoie ca spatiul in care sunt depozitate sa fie igienic, sa nu le afecteze in niciun fel. Ceea ce inseama ca in cazul lazilor Schoeller Allibert este folosit cel mai bun tip de plastic, polipropilena, care sa nu provoace miros neplacut, sa se decoloreze sau sa afecteze in vreun alt fel produsele.

Comparativ cu lazi si cutii din alte materiale, cele de plastic sunt mult mai usor de curatat si pot fi reutilizate de foarte multe ori, acest lucru fiind evident cel mai mult in cazul magazinelor in care se vand fructe si legume, zi de zi fiind utilizate pentru a pune in acestea anumite produse. Acestea pot cadea pe jos fara sa se sparga sau rupa, pot fi manevrate mai rapid si mai eficient, sunt mai practive si mai moderne, anumite modele putand fi personalizate la cerintele clientilor.

Comments

comments

Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.