Reteta fericirii cu pastele Antonio di Vaio

0
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblr
Reteta fericirii cu pastele Antonio di Vaio
Reteta fericirii cu pastele Antonio di Vaio

Se spune ca nu exista reteta perfecta pentru fericire, insa eu tind sa cred ca am gasit-o. Cu ceva timp in urma, am vizionat o emisiune de gatit unde explicau cum se prepara cele mai delicioase paste vegetariene. Curioasa din fire am decis sa incerc si eu aceasta reteta folosind paste marca Antonio di Vaio.

Rezultatul mi-a depasit toate asteptarile, deoarece toti membrii familiei au apreciat pastele si mi-au cerut chiar si a doua portie.

Consider ca succesul acestei retete consta in faptul ca pastele Antonio di Vaio sunt fabricate folosind doar grau de cea mai buna calitate pentru a  oferi un produs bun de fiecare data. Acest lucru m-a convins, deoarece am continuat sa incerc o multime de alte sosuri cu pastele Antonio di Vaio, pentru care am primit doar complimente.

Una dintre retele mele preferate se numeste “Pasta e faggioli”, o reteta tipica din centrul Italiei. Reteta se traduce “paste cu fasole” si este un deliciu, deoarece combina gustul proaspat al ingredientelor de origine vegetala.

Reteta fericirii cu pastele Antonio di Vaio

Pentru a realiza aceasta reteta, veti avea nevoie de urmatoarele ingrediente:

  • 500g paste de tip penne Antonio di Vaio
  • 450g fasole rosie sau fasole borlotti
  • 400g suc de rosii
  • 1 ceapa mica taiata marunt
  • 3 catei de usturoi taiati marunt
  • Busuioc proaspat
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 ardei gras taiat subtire
  • Sare
  • Piper
  • Parmezan dupa gust
  • 1 cub de gaina sau legume

Reteta se face astfel: se calesc ceapa, usturoiul si ardeiul uniform. Cand totul pare ca se caramelizeaza, se adauga fasolea prefiarta, peste care se presara sare si piper. Sa lasa totul la calit circa 2 minute la 175 de grade, apoi se toarna sosul de rosii.

Micsoram flacara la 100 de grade si adaugam cubul de gaina sau legume, dupa gust, si 3-4 frunze de busuioc. Se fierbe la foc mic pana cand se obtine o textura uniforma.

La final, adaugam pastele fierte Antonio di Vaio in acelasi recipient unde am preparat sosul si omogenizam pana cand sosul va fi absorbit de paste. Servin in farfurie cu parmezan deasupa si 2 frunze de busuioc.

Pofta buna!

Comments

comments

Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.