Camere de supraveghere spion de calitate, online achiziționate

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Spre deosebire de alte țări, cu doar două decenii în urmă, în România supravegherea video discretă a obiectivelor private era o raritate, camere spion de genul acestora fiind mai degrabă produse de lux, decât sisteme accesibile oricui.

Trecerea de la sistemele de supraveghere vizibile la cele miniaturale

Dacă echipamente de pază pentru firme și magazine mari, vizibile cu ochiul liber, deja existau, uneori fiind întâlnite chiar și pe proprietățile celor avuți, proprietari de vile fastuoase, sistemele miniaturale, camuflate în lucruri uzuale, erau mai degrabă gadgeturi ce existau prin filme, decât prin casele obișnuite ale românilor.

Probabil că și jurnalele de știri care au început să prezinte cazuri de bone care tratau agresiv copiii de care trebuiau să se ocupe, în perioadele când părinții celor mici se aflau la job, a determinat aducerea în magazinele de specialitate online a tot mai multor modele de camere video de supraveghere spion.

Dacă imobilele rezidențiale în care existau lucruri deosebit de valoroase erau, în general, păzite la exterior de paznici umani cu sau fără ajutorul unor câini anume dresați, când vorbim de spațiile interioare lucrurile deveneau mult mai sensibile.

Personalul angajat de persoane fizice pentru a face curățenie sau pentru a lucra la bucătărie putea să fie tentat de a subtiliza obiectele prețioase (bijuterii, tablouri, obiecte de îmbrăcăminte sau încălțăminte, aparatură electrocasnică, colecții de cărți, timbre sau numismatice etc.). Asta ca să nu mai vorbim de banii pe care, din întâmplare, proprietarii i-ar fi putut uita la vedere uneori prin casă.

Instalarea unor camere spion, de care persoanele ce lucrează într-o casă (și de care este obligatoriu să fie avertizate, chiar dacă nu li se spune clar unde sunt poziționate acestea!) reprezintă de ceva vreme o bună reflectare a vorbelor din bătrâni conform cărora: „Paza bună trece primejdia rea!”.

Gamă diversificată de sisteme spion pentru alegeri diverse

Un astfel de echipament ce se vedea până relativ de curând doar în filmele cu detectivi, este folosit pe scară largă acum pentru a monitoriza locuințele particulare unde intră și persoane străine.

O camera de spionaj miniaturală de bună calitate poate ca să fie ascunsă (încorporată) în orice obiect uzual (de la o jucărie de pluș, o brichetă, până la un bec). Un astfel de sistem de supraveghere video sub acoperire putem spune că reprezintă, fără a greși prea mult, un adevărat tip de  televiziune cu circuit închis.

În zilele noastre, cel mai adesea este vorba de camere de supraveghere spion fără fir, deoarece ele sunt cel mai ușor de camuflat în diverse obiecte (uneori chiar de către posesorul lor).

Domeniul de aplicare al sistemelor de supraveghere video pentru interiorul locuințelor particulare este extrem de larg. Pot fi instalate absolut oriunde: în hol, sufragerie, în birou sau bibliotecă, în garaj, în dormitorul matrimonial sau în camera copilului. Proprietarii pot în acest fel ca să monitorizeze cu maximă fidelitate toate acțiunile care au loc în interior.

Camerele video spion sunt extrem de sensibile și, datorită dimensiunilor miniaturale, modelele profesionale actuale au o durată lungă de viață a bateriei. Aproape fiecare model din această categorie este echipat cu un senzor de mișcare.

Există și camere spy care pot să fie utilizate chiar și într-un întuneric complet.

Feriți-vă de falsuri în materie de sisteme de supraveghere video!

Nu cumpărați un model de la un producător necunoscut, doar pentru că este mai ieftin. Rețineți că un astfel de dispozitiv nu are adesea caracteristici cheie foarte bune, fiind de multe ori un fake.

Acordați atenție rezoluției. Cu cât este mai mare, cu atât este mai bună calitatea imaginii.

Alege acel sistem de supraveghere care ți se potrivește cel mai bine!

În România asemenea dispozitive spion se pot achiziționa fără restricții din magazinele de specialitate de pe internet sau chiar din showroom-uri fizice. 

În cea de-a doua situație, când se dorește de către client ca să analizeze direct echipamentul pe care îl va cumpăra, unele firme practică sistemul programărilor, pentru ca beneficiarii respectivelor produse să se bucure de intimitate absolută. 

Avantajul fixării unei întâlniri directe la sediul firmei/magazinului cu un reprezentant este faptul că acesta din urmă poate ca să îi prezinte celui interesat diferite variante de produse. Dintre ele îl poate alege pe acela care se potrivește cel mai bine cu nevoile specifice de supraveghere video ale unei incinte, dar și cu bugetul disponibil.

Comments

comments

Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.