3 sfaturi pentru un concediu reușit oriunde în lume

0
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblr
3 sfaturi pentru un concediu reușit oriunde în lume

3 sfaturi pentru un concediu reușit oriunde în lume

Ești  călător profesionist, cu o vastă experiență în vacanțe și concedii în străinătate? Pleci des în afara țării în scop de serviciu? Lucrezi sau studiezi în străinătate și ești nevoit să călătorești des cu avionul sau să apelezi la serviciile unei agenții de voiaj? Atunci știi cât de important este să fii în siguranță oricât de departe sau de aproape de casă te afli.

Pentru a te bucura de un concediu reușit, acordă-ți timp să te ocupi de câteva detalii importante înainte de plecare, precum cumpărarea biletelor de autobuz spre oraș și aeroport ori verificarea prognozei meteo. De exemplu, achitizioneaza un city break in Londra pe Megaplaza și profită de un sejur plăcut la început de primăvară într-una dintre cele mai râvnite destinații din lume. Asigură-te, totodată, că pui la punct și alte aspecte esențiale ale călătoriei tale.

Iată 3 sfaturi pentru un concediu reușit:

3 sfaturi pentru un concediu reușit oriunde în lume

3 sfaturi pentru un concediu reușit oriunde în lume

  1. Asigurarea de călătorie este printre primele lucruri de care ai nevoie atunci când te pregătești să pleci din țară. Fie că este vorba de unul dintre city break-urile de pe www.megaplaza.ro, ori despre un sejur de 10 zile pe o insulă exotică, optează pentru o asigurare de calatorie, modul sigur și eficient de a sta liniștit înainte și pe tot parcursul călătoriei tale. Învață din experiențele neplăcute ale altor turiști și evită situațiile neplăcute oriunde ai pleca în lume.
  2. Organizează-ți zilele în care dorești să vizitezi atracțiile turistice ale locului și verifică online disponibilitatea biletelor, precum și detaliile programului de funcționare sau necesitatea de a face rezervări. Poți fi surprins la destinație de regulile stricte pe care le au unele muzee ori de timpul de așteptare care îți va da peste cap planurile. Evită să mergi la orele de vârf și alege să vizitezi ceea ce te interesează la primele ore ale dimineți sau în timpul prânzului, când toți ceilalți sunt servesc masa. Astfel, vei reuși să te încadrezi în timp și să te bucuri cu adevărat de locul în care te afli.
3 sfaturi pentru un concediu reușit oriunde în lume

3 sfaturi pentru un concediu reușit oriunde în lume

3.Pentru plecările de lungă durată, recomandarea este să obții un card european de asigurat. Acesta se eliberează înainte de plecarea din țară sau prin transmiterea documentelor prin poștă sau curierat, în cazul în care ai plecat deja pentru o perioadă de mai puțin de un an în oricare din statele membre ale Uniunii Europene. Acesta este valabil pentru 12 luni și îți transferă, practic, calitatea de asigurat pe teritoriul statelor membre UE, pentru a beneficia de servicii medicale complete oriunde te afli.

Plăcerea de a pleca într-o vacanță sau de a te muta pentru o perioadă scurtă de timp într-o  altă țară riscă să fie periclitată din cauza unor aspecte minore. Chiar și o mică durere de dinți poate fi rezolvată în timpul excursiei tale în străinătate dacă optezi pentru pachetul de servicii corespunzător. Nu lăsa nimic să-ți afecteze starea de spirit și plăcerea de a vedea locuri noi!

 

Comments

comments

Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.