Activ News idei pertinente

0
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblr
„Tot mai multe asociații de părinți din Canada sunt decise să își retragă copii de la școlile publice din Ontario. Motivul: programa de educație sexuală băgată pe gât elevilor, care promovează agresiv învăţături ofensive din punct de vedere moral şi periculoase din punct de vedere fiziologic.
Conform site-ului LifeSiteNews, cele mai recente estimări arată că în toamna care vine, până la 20.000 de copii vor fi retraşi din şcolile publice din provincia canadiană Ontario din cauza programei radicale de educaţie sexuală.
Aceasta a fost introdusă de guvern, în ciuda protestelor publice şi a opoziţiei acerbe a părinţilor, care au denunțat în repetate rânduri faptul că programa violează inocenţa copiilor.
Aceștia sunt învățați, încă de la clasa întâi, ce înseamnă relaţiile sexuale consensuale, în clasa a treia află ce e homosexualitatea,  iar în a şasea li se vorbeşte despre masturbare, scrie în articolul de pe active news”
„Robert Oscar Lopez este un profesor din California crescut de către mama şi partenera ei lesbiană. Lopez a decis să vorbească în public despre această experienţă în 2012, când a scris comentariul „Crescând cu două mame”. Reacţiile organizaţiilor pro-homosexuale au fost furibunde, acestea acuzându-l că este „homofob”.
Lopez, care este la rândul său tată a doi copii, nu s-a dat bătut. Acesta a continuat să vorbească despre experienţa sa, încercând să convingă opinia publică de faptul că părinţii naturali nu pot fi compensaţi.
Într-un interviu acordat publicaţiei The Stream, Lopez spune este dreptul oricărui copil de a beneficia de tatăl şi de mama sa naturală.” Activ News
„Copiii din Anglia sunt printre cei mai nefericiţi din lume, în timp ce copiii din România sunt cei mai fericiţi, arată un studiu realizat fundaţia Children’s Society din Marea Britanie, informează Sky News.

Întrebaţi dacă sunt nefericiţi cu viaţa pe care o duc, doar unul din 100 de copii români a răspuns „Da”, în timp ce 1 din 14 copii din Anglia au spus acelaşi lucru.
Raportul „O copilărie bună” pe 2015 a examinat felul în care 53.000 de copii din 15 ţări, cu vârste cuprinse între 10 şi 12 ani, se  privesc pe ei înşişi. Între altele, fetiţele din România au cel mai ridicat scor asupra încrederii de sine în propriul corp, 9,4 din 10, în timp ce micile englezoaice au doar 7,4. Nici băieţii români nu sunt mai prejos, aceştia acordându-şi 9,3 din 10 în ceea ce priveşte încrederea în corpul propriu. Aceştia au fost depăşiţi doar de columbieni”
Concluzia este că cei din Ontario ţin la valorile tradiţionale, iar aşazişi specialişti în creşterea copiilor care elaborează programe şcolare sunt nişte persoane frustrate, care vor să transmită frustrarea lor tinerelor generaţii.
Poate de aceea copii romani, intoxicati mai putin cu libertinismul occidental, sunt mai fericiţi.

Comments

comments

Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.