Adrian Nastase terorist in America????

0
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblr
Adrian Nastase terorist in America????

Adrian Nastase terorist în America????

Adrian Nastase terorist în America????

«„Fostul premier Adrian Nastase s-a declarat, joi, ‘mirat’ de motivul pentru care i-a fost retrasă viza de intrare în SUA, în aprilie 2012, precizând că, după condamnarea pe fond ‘în legătură cu pixurile din campania electorală’ şi înainte ca respectiva condamnare să devină definitivă, a primit o scrisoare de la consulul american.

Fostul premier Adrian Nastase s-a declarat „mirat” de motivul pentru care i-a fost retrasa viza de intrare în SUA, în aprilie 2012, precizând ca a primit o scrisoare de la consulul american.

Americanii din Statele Unite decid pe suspiciuni de corupție din România, din Bulgaria, din Ungaria, cine să călătorească şi unde. Mi se pare foarte ciudat pentru că, pe de o parte, eu credeam, pentru anumite acuzații de corupţie, eşti acuzat în propria ta ţară şi, eventual, condamnat. Dar, pe suspiciuni de corupție să gândească cineva din administrația americană că nu te poţi deplasa, e destul de ciudat (…)’

Am învățat însă câteva lucruri şi am scris într-o carte, care a fost menționată mai devreme, ‘Lumea, americanii şi noi’, americanii și administrația americană nu au ‘foşti prieteni’, ei au numai ‘actuali prieteni’. Ţi-ai terminat mandatul, nu mai ești util, pa ! Deci, ăsta este mesajul care a apărut din acea scrisoare. Nu ştiu, se temeau americanii că voi merge şi voi organiza acțiuni teroriste acolo’,» spune fostul premier pe blogul personal.

Îl asigur pe domnul Adrian Nastase că în opinia mea, şi nu numai, a rămas una dintre cele mai proeminente personalități postdecembriste. Carismatic, cult, prezență de om de stat ! Cu toate relele şi bunele va rămâne cunoscut drept un prim ministru al României.

Din păcate domnia sa vede că americanii sunt niște c..ve de cea mai joasă speţă.

Am un aşa zis prieten care se conduce după deviza „Sunt prieten cu tine cat am nevoie de tine” . Ceea ce spuneţi dumneavostră «americanii și administrația americană nu au ‘foşti prieteni’, ei au numai ‘actuali prieteni’» Aţi fost bun cât aţi fost prim ministru a-ţi luptat pentru aderarea la Nato, pentru interesele americane în România! Aţi greşit crezând că vor fi prieteni pe  viaţă.

Adrian Nastase terorist în America????

O alta remarcă a dvstră care mi-a atras atenţia este: «Americanii din Statele Unite decid pe suspiciuni de corupție din România, din Bulgaria, din Ungaria, cine să călătorească şi unde.»

Domnule Adrian Nastase mulți dintre noi am simțit  si am scris despre felul în care vor să ne înrobească americanii România. Credeți oare ca scandalul Schweighofer-Holzindustrie este întâmplător orchestrat de un ONG american? Acum nu mai este vorba de dreptul la călătorie ci de însăşi independenţa economică şi existenţa României ca stat. Iata ce delara Mugur Isărescu:

” Cel mai mare beneficiu obţinut de România în relaţia cu Fondul Monetar Internaţional este faptul căinstituţia şi-a asumat rolul de coordonator al politicilor economice, a declarat miercuri guvernatorul Băncii Naţionale a României, Mugur Isărescu, referindu-se la necesitatea unei politici economice corect dozate, în condiţiile în care reformele structurale continuă să fie întârziate.”  Mugur Isarescu ne anunta oficial: Romania colonie

Probabil crezând că faceţi bine aţi declanșat acest tăvălug. Ar  fi bine dacă revolta împotriva interdicţiei de călătorie ar fi momentul în care aţi susţine recâştigarea independenţei României.

Comments

comments

Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.