Aerosoli si nebulatoare

0
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblr
Aerosoli si nebulatoare

Aerosoli si nebulatoare

Aerosoli si nebulatoare

În ziua de astăzi bolile au devenit un lucru comun. Deficienţele respiratorii sunt la fel de răspândite ca şi gripa iarna. Stiinţa a înaintat mult  și a găsit multe soluții, dar de fapt se întoarce spre vechile şi naturalele remedii, dându-le o nouă utilitate, o nouă formă de prezentare și aplicații mult mai comode. Aerosolii¹ reprezintă  unul dintre cele mai vechi remedii administrate de data aceasta cu aparate ultramoderne. Modul de aplicare a tratamentului cu aerosoli este diferit astăzi  putând oferi confort în timpul aplicării şi o vindecare mai rapida.

Eu am beneficiat de aerosolii marini de multe ori, atunci când mergeam la mare, mai ales iarna.Nicolae Bălcescu a plecat la tratament, pentru TBC-ul pe care îl dobândise în anii grei de temniţă, la Palermo, oraş în care aerosolii marini aveau efecte puternice în bolile respiratorii. Palermo este un oraş situat Sicilia la marea Tireniană, înconjurat de mare. Este drept că tratamentul a fost inutil datorita gravitații boli și  a si a altor mijloace ajutătoare ale medicinei.

Astăzi multe tratamente se fac la domiciliu, după prescripția medicului,  folosind aparate de aerosoli, precum Nebulizatorul Ultrasonic FU-C517², sau  Nebulizator Sanitas SIH 21/1³.

Nebulizatorul este un fel de pulverizator, mult mai perfect ionat,  folosit pentru administrare de medicamente pe cale inhalatorie ce constă într-un dispozitiv ce realizează o „ceaţă” de particule foarte mici care este inhalata, și care permit realizarea unei foarte bune penetrabilități în căile aeriene inferioare. Astfel se obțin aerosoli, în mod artificial.

Aceste aparate por fi achiziționate atât online cât şi de la sediul aflat în  București, Str. Ion Ursu, Nr.16, Sector 2.

¹Aerosol: este termenul care definește un ansamblu de particule, solide sau lichide, aflate în dispersie într-un mediu gazos.

² Nebulizator Sanitas SIH 21/1 este un dispozitiv compact, portabil si ușor (sub 500 grame) conceput pentru administrarea eficienta a medicației și indicat în tratamentul astmului, alergiilor și altor probleme respiratorii. Acest aparat funcționează cu alimentare de la priză.

³Nebulizator Sanitas SIH 21/1  este destinat tratamentul bronșitelor, sinuzitelor, răcelilor sau alergiilor. Dispozitivul intern transforma medicamentul in particule extreme de fine. Alimentarea aparatului de aerosoli se face la priza.

Comments

comments

Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.