Atacul de cord previne pacientul că vrea să vină

0
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblr
Atacul de cord previne pacientul că vrea să vină. Sursa foto www.healthtipsportal.com

Atacul de cord previne pacientul că vrea să vină. Sursa foto www.healthtipsportal.com

Atacul de cord previne pacientul că vrea să vină

Şapte simptome și semne ale atacului de cord pe care majoritatea femeilor le ignora

Unul dintre cele mai importante motiv care cauzează decesul in rândul femeilor adulte este atacul de cord. Femeile, care sunt supraponderale sau sunt stresante, sunt cel mai probabil aproape de un atac de cord. În ciuda faptului că cele mai multe dintre femei nu pot accepta ideea că sunt la fel de neajutorate împotriva unui atac de cord ca şi bărbaţii, acest lucru este adevărat. Conform statisticilor, aproximativ jumătate din totalul deceselor in rândul femeilor sunt din cauza atacurilor de cord. În plus, modul în care femeile reacționează la un atac de cord nu este la fel ca cel al bărbaților. Conform statisticilor, în Statele Unite, bolile de inima sunt unul dintre cele mai mari pericole de sănătate.

Atacul de cord previne pacientul că vrea să vină
Diferite studii au demonstrat faptul ca femeile au tendința de a suferi manifestări precoce de suferința cardiaca înainte chiar cu o lună. Se pare că cea mai mare parte a acestora sunt neglijate pentru că par atipice. Iată o parte din simptomele ce pot anunţa un atac de cord, adesea ignorate de femei:
1. Oboseala Femeile pot simţi oboseală bruscă, și cele mai multe dintre ele au tendința de a ignora și trece cu vederea .
2. Insuficiență respiratorie. Puteți respira cu dificultate şi cu dureri în piept.
3. Simptome asemănătoare gripei
Cursul nasului, senzație de vomă și transpirații reci sunt tot atât de multe manifestări caracteristice gripei. S-a constatat că femeile se confruntă cu aceste simptome cu aproximativ două săptămâni înainte de un atac de cord.
4. Pierderea poftei de mâncare. Simptomele care sunt de multe ori însoțite de disconfort și anxietate.
5. Durere sau disconfort în secțiunea mediană, zona abdominală, stomac și așa mai departe este alta manifestare.
6. Arsuri la stomac, crampe, senzație de greutate, care se poate extinde până la brațul stâng sau umăr și așa mai departe pot fi late simptome.
7. arsuri cardiace rapide, palpitații, retenție de lichide sau umflare extremităților sunt alte manifestări care vă previn asupra iminentului atac de cord.

Atacul de cord previne pacientul că vrea să vină
Unele afecțiuni pot mări pericolele unui atac de cord si știind despre ele veți avea avantajul reduceri la minimum a pericolului în viitor. Obezitatea, fumatul, diabetul zaharat, menopauza, inactiv punct de vedere fizic, hipertensiune arterială, ereditatea etc. sunt unele dintre condițiile care ar putea extinde pericolul de atac de cord.
În ciuda faptului că există percepția că efectele secundare ale unui atac de cord la femei nu sunt similare cu cele de la bărbați, studiile au constatat că există, mai numeroase asemănări decât diferențe. Așa cum este arătat în raportul prezentat la Congresul Canadian de boli cardiovasculare, atât bărbații, cât și femei au practic aceleași manifestări. Așa cum este indicat de către Asociația Heart din America, sunt a înregistrate în jur de 935 de mii de cazuri de atac de cord care au loc în fiecare an în America.

Sursa www.meditricks.net

Comments

comments

Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.