Black Friday bucurie si nebunie

0
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblr
Black Friday bucurie si nebunie

Black Friday bucurie si nebunie

Black Friday bucurie si nebunie

Black Friday (din engleză Vinerea Neagră) este ziua care urmează Zilei Recunoștinței în Statele Unite, și care deschide sezonul de cumpărături de Crăciun. Deoarece Ziua Recunoștinței este ultima zi de joi din noiembrie, Black Friday apare în fiecare an între 23 și 29 noiembrie. Black Friday este cea mai aglomerată zi de cumpărături din Statele Unite, zi în care sunt făcute şi cele mai mari reduceri de preţuri pentru a lichida stocurile de marfă. ( A nu se confunda cu Vinerea Neagră, răstignirea lui Isus din Nazaret)

De ceva vreme și în România s-a  împământenit obiceiul cu Black Friday. Anul acesta vreau să vă atrag atenţia asupra unor magazine on line care promovează această Vinere Neagră.

Black Friday bucurie si nebunie. 

  1.  Bioportal, un magazin ce promovează tratamentele şi alimentaţia naturistă. Aici găseşti  alimente bio, bucătărie eco, casa si gradina eco, cămara fără e-uri, îngrijire personala, mama şi copilul, remedii naturiste, tendințe, dieta Dukan, fără zahar, ceaiuri de slăbit, pastile de slăbit, creme anticelulitice, dieta Montignac, bio made in România. Dacă vreţi vă spun că  gasesti vitamina b pe Bioportal.ro
  2.  În cazul în care vrei să petreci sărbătorile în lenjerie nouă caută pe  http://lenjerii.homex.ro  o lenjerie de pat din bumbac 100%. Te odihneşti mai repede şi mai bine pe pernele şi în lenjeriile lor.
  3.  Pentru un City Break cauti oferte de turism pe Scotianul.ro  şi călătoreşti in orase precum Venetia, Roma, Paris, Istanbul, Praga, Amsterdam, Viena, Napoli, Londra, Barcelona, Lisabona par sa fie destinațiile preferate de turisti.
  4. Cine vrea să cumpere una sau mai multe rochii unde marea reducere va fi pe 20.11.2015, îi spun intra pe Depochic.ro
  5. Seara de revelion o petreci mai bine şi te simti mai sexi cand cumperi rochii de seara online  de la Helen Boutique. Rochii cu stil pe care trebuie să le cumperi mai devreme. Şi ieftine ca nici eu nu ştiu ce să mai spun.

Black Friday  tinde să devină tot mai mult o zi în care şi persoanele cu venituri mai mici pot avea acces la anumite lucruri ce şi le doresc foarte mult. Acest tip de vânyări sunt o supapă pentru economiile care produc mai mult decât se consumă.

Comments

comments

Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.