Cantecul lebedei și primarul Țone care dezlanţuie campania electorală

0
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblr

 

Priviti rictusul Primarului

Priviti rictusul Primarului

Cantecul lebedei și primarul Țone care dezlanţuie campania electorală

că anul 2016 va fi unul cat se poate de nefast  pentru micul nostru târgușor, Olteniţa. Dacă 2014 a fost unul în care confuza electoratului ci USL a fost mare şi l-a adus pe4 Ţone la primărie, anul 2016 va fi un an în care cele mai urâte lucruri vor fi puse pe tapet. Un exemplu este şi în clipul următor :

Cantecul lebedei și primarul Țone care dezlanţuie campania electorală

Protagonista aduce critici nefondate dlui Cercel posibil contracandidat la fotoliul de primar. Nu dumnealui a fost cel ce a clădit acel spațiu de joacă ci actualul edil șef al Oltenitei, atunci când locatarii s-au opus creerii unei parcări, prevăzute inițial pe acel loc. Cred ca a fost vorba de un text învăţat pe dinafară pentru că întrebarea domnișoarei consilier Drăgan Cristina a rămas fără răspuns. min 3:15 ’’ şi următoarele. Nu contest că cele spuse de doamna în cauză, pentru că şi la mine pe bd Republicii în parcarea din fața geamului meu se petrec lucruri inimaginabile, nu pot ţine geamul deschis noaptea, iar în fiecare dimineață trebuie să spăl dejecțiile unora sau altora, sau să arunc pungile cu resturi aruncate de la etaj sau din parcare.

În continuare voi face referire la disputa dintre concesionarea de terenuri din domeniul privat al statului  firmei Cosvi, Adrian Vieru, lucru căreia doamna doctor Sarivan Maria se opune pe bună dreptate, în primul rand că cererea dumneaei este mai veche şi în al doilea rand pentru că extinderea solicitată de cei de la COSVI va perturba accesul pentru intervenţiile de urgenţă ale pompierilor sau personalului de la ambulanţă.

Cantecul lebedei și primarul Țone care dezlănțuie campania electorală

Faptul ca președinta de sedina a refuzat cu obstinaţie să dea voie doamnei doctor sa işi susțină din nou punctul de vedere ca urmare discursului anost și lipsit de vlagă a dlui Adrian Vieru, un adevărat discurs în limba de lemn a afaceristului roman, dar şi modul de exprimare a dat impresia unui lucru deja aranjat.

Ca o paranteză de la ce serviciu venea doamna preşedintă de şedinţă şi de la ce serviciu¹ venea doamna doctor.

Pe lângă vulgaritatea limbajului (e drept nu au fost expresii vulgare, dar și ținuta ca şi tonul pot exprima o atitudine vulgară) doamna președinte de ședință nu a putut tine sub control acest bâlci al deșertăciunilor (oare).  Chiar dacă pentru doamna Manuela ( îmi cer scuze dacă am greşit cumva ortografia), cea care a mai condus ședințe, nu am o simpatie deosebită, totuşi o stimez pentru felul în care poate ieşi din acest fel de situații, cu calm şi diplomaţie.

¹Transcriere text  după amenințarea cu suspendare a ședinței

Presed Sed:…-Nu am fost foarte bine instruită, doamnă că să ştiţi că vin de la serviciu! Nu vin din biroul primarului sau din…. nu… ştiu unde….

Dna doctor Sarivan Maria: Şi eu vin de la servici!

va sugerez sa urmăriți acest videoclip cu subtitrare dar este de fapt un bâlci de oameni cu probleme de avere

Începând cu minutul 7:27“ domnul primar uita ca au fost și alți părinti care au avut nevoie de doamna doctor nu numai cei care au copii la  Londra și pentru ca nația română să supraviețuiască trebuie sa ai medici responsabili nu cârciumari oneroși!

Banul stăpânește lumea, dar mai trebuie și putină omenie, domnilor consilieri. Sper ca aţi înţeles acum ce a însemna un act medical şi suntem prea săraci să nu luăm omenia în seamă.

Restricționarea accesului în sala ed consiliu  este o gravă atingere adusă  oamenilor, mai ales ca PSD şi-a cumpărat televiziune proprie!

Comments

comments

Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.