Cauciucuri de iarna ieftine şi altele

0
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblr
Iarna, cauciucuri de iarna ieftine şi altele

Iarna, cauciucuri de iarna ieftine şi altele

A venit timpul pentru schimbat cauciucuri. Avem nevoie de cauciucuri de iarnă, şi dacă sunt cauciucuri de iarna ieftine, cu atât mai bine.  Am căutat şi am găsit o firmă care îmbină calitatea cu preţul pe gustul clientului. Este vorba www.cauciucurijante.ro.

Dar de ce este nevoie să facem acest schimb. Pentru că dacă suntem prinși de poliție fără cauciucurile adecvate sezonului plătim amendă? Poate fi un motiv, dar cel mai plauzibil este că trebuie să ne gândim la siguranţa noastră în trafic. A noastră şi a celorlalți!
Ce este deosebit la cauciucurile de iarnă? Cauciucurile de iarnă au o compoziție care le permite sa își păstreze suplețea și la temperaturi sub 7 grade Celsius oferind astfel aderenta sporita la frig pe orice suprafața de rulare.
Aceasta compoziție le face nerecomandate pe timp de vara când temperaturile ridicate le fac sa devina prea moi, uzându-se prematur si schimbând comportamentul rutier al vehiculului. Anvelopele de iarnă se folosesc in zonele unde, timp de câteva luni pe an, temperaturile scad frecvent sub 7 grade Celsius si drumurile pot fi acoperite de zăpada, gheata și polei. Sporul net de siguranță in condiții de iarnă le fac recomandabile pentru toți șoferii din România.
În videoclipul realizat la Cluj despre felul în care se comportă cele două feluri de anvelope pe timp de iarnă.
Trebuie ştiut că anterior apariției acestor cauciucuri de iarnă exista o anume protecţie pentru mersul pe timp de iarnă, pe drumuri cu zăpadă, cu gheţuş,etc. Erau lanțurile ce îmbrăcau anvelopele în aceste condiții. Dezavantajul era o mai mare uzură a anvelopelor şi a părților caroseriei care intrau în contact cu aceste lanţuri. Era şi dificultatea de a le monta!
Astăzi, datorită crizei economice, dealeri de astfel de produse la fel ca şi fabricanţii lor caută să scadă preţul de vânzare şi de aceea găseşti cauciucuri de iarnă ieftine, dar la fel şi cele de vară.

cauciucurijante.ro îţi oferă o gamă extinsă de cauciucuri de iarnă atat noi cât şi reşapate la preţuri concurenţiale. Intraţi pe site şi faceţi o comparaţie la ce găsiţi îm altă parte! În privinţa plăţii există posibilitatea de achiziţionare cu plata în rate cu ajutorul cardului Avantaj

Despre alte avantaje sau sfaturi consultaţi site-ul www.cauciucurijante.ro

 

Comments

comments

Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.