Cazarea in regim hotelier, o afacere nouă în România

0
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblr
Cazarea in regim hotelier

Cazarea in regim hotelier

Mobilitatea tot mai mare a oamenilor aduce în atenţia oamenilor o tot mai variată gamă de oferte.  Închirierea apartamentelor în regim hotelier este o variantă pe care piaţa o oferă.

Deși în alte state sistemul de cazare in regim hotelier are succes de câteva decenii, în România beneficiile sale abia au început sa fie conștientizate de către populație. Indiferent daca este vorba despre turiști, oameni de afaceri, familii ce pleacă în concedii sau oricare alte persoane aflate in căutare de cazare, aceasta alternativa începe sa fie tot mai căutată

Cazarea în regim hotelier, o afacere nouă în România

Nimeni nu poate contesta faptul ca unitățile de cazare practică uneori tarife foarte piperate. Raportând aceste tarife la nivelul de confort oferit, multe dintre pensiunile sau hotelurile disponibile nu ti se vor părea avantajoase.

În momentul în care ajungi să te cazezi la un hotel, o pensiune sau oricare alta unitate ce oferă astfel de servicii, ajungi sa depinzi de programul strict pe care trebuie să îl respecți. Este vorba despre orele de sosire (spre exemplu nu vei reuși decât sa atragi priviri bănuitoare din partea staff-ului daca ajungi la ore târzii), ori despre programul meselor, care sunt servite la ore fixe.

Eu am păţit acum ceva timp în urmă ca un prieten din străinătate să îşi anunţe vizita chiar în perioada în care eram cu casa în renovare şi nu aveam unde să îl culc. Atunci am apelat la site-ul  www.apartamente-regimhotelier.ro şi am închiriat un apartament cu trei camere pentru 8 zile. Aşa am putut locui împreună cu prietenii noştri fără griji iar preţul de 450 € pe care l-am plătit mi s-a părut rezonabil. Această situaţie am descris-o şi într-un articol anterior publicat tot pe acest site.

În perioada respectivă ne-am simţit ca la noi acasă. Mâncarea am putut să o pregătim de câte ori am dorit în bucătăria utilată complet a apartamentului închiriat.

De fapt am fost şi noi, adică eu şi soţia, dar şi prietenii mei,  în vacanţă toată această perioadă.

Cazarea în astfel de apartamente este agreată de oamenii de afaceri, fiind o variantă preferată.

Preţul de închiriere este mult mai rentabil la  aceasta alternativa de cazare decât celelalte oferite de piață. Preturile închirierii unui apartament sau a unei garsoniere pentru un timp limitat sunt mereu mai mici si mai accesibile.

Intimitatea sporită este un alt factor de care ţinut seama.  Dacă inviţi un partener de afaceri sau o cunoștință, nu mai eşti urmărit cu privirea de cei de la recepţia hotelului.

Condițiile de igiena sunt respectate cu strictețe, clienții beneficiind de lenjerie curata atât pentru pat, cat si pentru baie. Acestea sunt schimbate atunci când perioada de cazare depășește o săptămâna.

Când doreşti să închiriezi un apartament în regim hotelier trebuie să ţii seama de mai mulţi factori:

  1. Zona in care este situat apartamentul
  2. Costurile închirierii in regim hotelier
  3. Calitatea serviciilor oferite. Daca informaţiile oferite de proprietarul apartamentului sunt insuficiente înseamnă că s-ar putea să nu te satisfacă cazarea.
  4. Siguranța serviciilor oferite: atunci când alegi un apartament în regim hotelier este legat de gradul de siguranța al acestui serviciu. Daca nu ai mai colaborat cu proprietarul ales, trebuie sa te asiguri ca acesta este o persoana de încredere Pentru acest lucru poţi cere părerea celor care au mai fost cazaţi acolo.

Toate acestea fiind spuse vă invit pe site-ul apartamente-regimhotelier.ro pentru mai multe detalii

Comments

comments

Share.

About Author

Leave A Reply