Ce fel de popor am ajuns?

0
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblr
Ce fel de popor am ajuns?

Ce fel de popor am ajuns?

Zilele trecute am vrut sa scriu despre acțiunea premeditata a conducerii PSD împotriva democrației. Declaraţia lui Liviu Dragnea care spunea: „în spatele meu este partidul”, spusă ca o ameninţare la acuzațiile DNA împotriva sa,  era cea mai rea declarație pe care însă nimeni nu a sesizat-o. Este modul în care el vrea să mobilizeze partidul în susţinerea sa, eventual cu diferite manifestaţii de stradă.

Ce fel de popor am ajuns?

Faptul că protestul #rezist de Duminică seara este INTERZIS, de hotărârea lui madame Firea arată că planul lui Dragnea dă rezultate.

O altă știre care mă face să cred că am fost abandonați, noi care mai credem în democraţie este şi ştirea care arată că «Kovesi: Acțiunile la purtător nu sunt „crima perfectă”. DNA a clasat un dosar Tel Drum». Prin această ştire se arată că doamna Kovesi a pactizat cu Diavolul, adică Dragnea, şi sigur va închide toate dosarele ce îl vizează pe acesta.

Cu ceva timp în urmă Dragnea s-a manifestat în favoarea demarării de PSD a procedurilor de suspendare a Preşedintelui Iohanis.

Ce fel de popor am ajuns?

Ce fel de popor am ajuns?

Tot Dragnea vrea să distrugă altfel poporul român. Inactivitatea „Departamentului Centenar” de pe lângă Guvernul României care trebuie să se ocupe cu coordonarea organizării proiectelor aniversare, încercarea de transformare a acestuia în alte forme de organizare, arată că pentru stabilitatea sa Dragnea este dispus să ne vândă.

Ce fel de popor am ajuns?

Ce fel de popor am ajuns?

Din păcate nici televiziunile care i se opuneau Faraonului de la Alexandria nu mai sunt la fel de vocale. Rareş Bogdan a redus motoarele şi mai scapă din când în când câte o remarcă.

Eu vorbesc despre impresia lăsată de ce se întâmplă, dar după atâtea dezvăluiri pe care unii au încercat să ne facă să le credem se aşterne o liniște dureroasă, ceva ce am mai simțit doar în ultimii ani din dictatura lui Ceauşescu. Ne întoarcem la acele vremuiri iar răzbunarea Dragno-psd-istă va fi mai dură decât cea a lui Erdogan în Turcia.

Ardealul PSD-ist  a avut o acţiune demnă atunci când s-a opus unor negocieri nesănătoase cu UDMR pentru a asigura voturile pentru moţiunea de cenzură.

Cel mai grav este că opoziţia cetăţenilor ce nu au votat PSD devine pe zi ce trece tot mai firavă. De ce? Ce fel de popor am ajuns?

Comments

comments

Share.

About Author

Leave A Reply