Cea mai scumpa tranzacție din domeniul auto înregistrată vreodată.

0
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblr
CEA MAI SCUMPA TRANZACȚIE DIN DOMENIUL AUTO ÎNREGISTRATĂ VREODATĂ.

CEA MAI SCUMPA TRANZACȚIE DIN DOMENIUL AUTO ÎNREGISTRATĂ VREODATĂ.

Piața auto a fost întotdeauna o nișă cu potențial uriaș, iar dezvoltările acestui domeniu au fost mereu incredibile, aducând milioane de euro în conturile antreprenorilor din branșă. În ultima vreme domeniul auto este în continuă creștere, iar mașinile se vând ca pâinea caldă, mai ales de la eliminarea taxei de timbru.

Cea mai scumpa tranzacție din domeniul auto înregistrată vreodată.

Ei bine, anul 2016 a adus domeniului auto un nou record. În acest an s-a efectuat cea mai valoroasă tranzacție de pe piața auto din istoria acestui domeniu. Iar această tranzacție a implicat un cumpărător absolut fabulos. Nici nu vă puteți imagina despre cine este vorba.

Harman International Industries s-a vândut pentru suma fabuloasă de 8 miliarde de euro! Cine a fost cumpărătorul

Gigantul furnizor de piese auto de calitate Harman International Industries a făcut un pas decisiv în piața auto din 2016, acceptând o ofertă de 8 miliarde de dolari din partea SAMSUNG. Compania americană a căzut de acord cu Samsung în ceea ce privește vânzarea întregii game de produse, deoarece investițiile Samsung în conectivitate și în sisteme autonome ar putea dezvolta adevărate opere de artă în industria auto, prin autoturismele inteligente, conectate în permanență la bordul de control.

CEA MAI SCUMPA TRANZACȚIE DIN DOMENIUL AUTO INREGISTRATĂ VREODATĂ.Harman International Industries

CEA MAI SCUMPA TRANZACȚIE DIN DOMENIUL AUTO INREGISTRATĂ VREODATĂ.Harman International Industries

În acest fel, compania va rămâne o subsidiară a Samsung, poziționând în acest moment Samsung ca unul dintre cei mai mari jucători de pe piața automobilelor conectate și autonome.

Anul trecut, Harman a înregistrat un profit de aproximativ 700 de milioane de dolari și venituri totale de 7 miliarde de dolari. În afară de produsele audio Harman Kardon, JBL și DTX, toate produsele comercializate în rest sunt din sfera auto.

Ce firme folosesc piese auto construite de Harman International Industries?

Peste 30 de milioane de vehicule din toată lumea poartă în interior piese auto fabricate de această companie. Printre firmele ce au colaborat în rețeaua de distribuție se numără și BMW, Toyota, Volkswagen sau alți producători importanți de renume mondial.

Această tranzacție nu este doar cea mai mare tranzacție din istoria domeniului auto, ci este totodată și cea mai mare investiție făcută vreodată de Samsung.

Așadar, din acest moment trebuie să ne așteptăm la orice inovații și în domeniul auto din partea diviziei Samsung, spun specialiștii.

Mai multe pe Carzone.ro

Comments

comments

Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.