City Break , pauza oras, decembrie

0
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblr
City Break. Parisul în fruntea destinaţiilor pentru  pauza de oras. sursa foto Wikipedia

City Break. Parisul în fruntea destinaţiilor pentru pauza de oras. sursa foto Wikipedia

Se apropie luna cadourilor. Apar tot mai multe oferte turistice pentru 1 decembrie. Oferte de turism, cele mai multe sunt din categoria celor City Break se găsec destule.

Ce inseamna de fapt un City Break? Ce servicii se asigura, etc ?”  Agentiile vand astfel de pachete . Ce inseamna asta? Tradus exact inseamna „o pauza de oras”. Noi spunem „unde iesim in weekend?” Aşa a  venit raspunsul englezesc „nature getaway and City Break”. Ce include un City Break? Agentiile asigura transportul şi cazarea!  City break-urile se fac doar în oraşe! Veneţia, Roma, Paris, Istanbul, Praga, Amsterdam, Viena, Napoli, Londra, Barcelona, Lisabona par să fie destinaţiile preferate de turisti. Transportul cu autocarul sau cu avionul! Din lipsa de timp ele se fac de obicei cu avionul. Şi tot de obicei bagajul de cală şi taxa de aeroport nu sunt incluse. Se poate să prindeți oferte de turism bune ca la cei de la https://scotianul.ro/evenimente! Aceștia organizează astfel de „mici pauze de oraş”  și pentru diferite alte ocazii acum având multe oferte pentru 1 decembrie, pentru crăciun sau revelion.

Cazare 2 sau 3 nopti! La hoteluri de 3* sau 4*! De obicei plasate în zone semi-centrale! Adica nu chiar in buricul targului, dar la distanţa optimă de mers pe jos de centru. Excepţii mai sunt desigur. De obicei City Break-urile se fac in weekend! De vineri până duminica, sau până luni.
Pauza de oraș este o modalitate de a călători, tendința fiind spre o durată  scurtă  (aproximativ două până la cinci zile), timp alocat pentru o destinație într-un oraș.  Marile orașe europene sunt destinații populare pentru o pauză în oraș. Entuziaști City Break sunt numiţi „citybreakers”. Ei caută să reducă ritmul de zi cu zi, agitat, şi să descopere un oraș și o cultură nouă în timpul unei  scurte șederi. Pauză de oraș poate fi, de asemenea, cu caracter profesional. Călătorii de afaceri, pentru o conferință, pentru întâlnirile corporative care necesită o scurtă ședere sunt alte obiective ale pauzelor de oras. După ce se termină evenimentul  ei vor vizita oraşul.
Oferte pentru 1 decembrie,  dar şi pentru Crăciun sau anul nou se găsesc acum şi puteţi vedea câteva dintre destinaţii: Istanbul, Veneţia, Verona, Copenhaga, etc .

Comments

comments

Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.