Cum te poate avantaja instalarea unui dispozitiv antifurt?

0
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblr

Numeroase persoane se confrunta cu problema furtului de combustibil, benzina sau motorina. Din fericire, exista si solutii inteligente, pentru a contracara sustragerile de carburant, sub forma unor sisteme antifurt combustibil pentru autocamioane, autoutilitare,diverse utilaje folosite in agricultura, autobuze, microbuze etc., eficiente si de calitate superioara.

Sistemele antifurt Kockon MACH II se inscriu printre cele mai apreciate sisteme antifurt combustibil si reprezinta o alternativa practica, economica si sigura.
Beneficiile sistemelor Kockon Mach de ultima generatie sunt multiple. In primul rand, ele nu sunt prevazute cu niciun fel de gauri ori fante, impiedicand din start sustragerea de carburant, deoarece hotilor le va deveni imposibil sa insereze tuburi sau conducte flexibile pentru a-si atinge scopurile.

In al doilea rand, aceste dispozitive sunt prevazute cu un sistem ingenios de inchidere, care inlatura accesul catre combustibilul aflat in rezervor. De fapt, majoritatea sistemelor, cu sau fara buson, au o structura similara, insa cu ajutorul unor sisteme Kockon, veti asigura o alimentare rapida si foarte eficienta, multumita unor canale interne care faciliteaza curgerea libera a combustibilului, fara a provoca turbulente. In plus, montajul este unul facil, usor de realizat, fara scule speciale, nefiind necesare modificari ulterioare din punct de vedere mecanic, nici etansare sau fixare cu adeziv sau alt material. Singurul lucru care va trebuie este o cheie obisnuita pentru filtre de ulei, pentru a putea fixa acest sistem antifurt combustibil.

Companiile de transporturi marfa/calatori au cel mai mult de castigat de pe urma instalarii unor dispozitive speciale antifurt carburant, prevazute cu buson sau fara buson. Indiferent ca lasati pentru cateva ore camionul sau microbuzul nesupravegheat, hotii vor avea surpriza unui sistem antifurt imbatabil, profesional.
Va recomandam montarea unor sisteme antifurt universale, pentru a reduce cheltuielile de exploatare in mod util si eficient!

Comments

comments

Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.