Dar parbrize pentru Dacie aveti?

0
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblr
Dar parbrize pentru Dacie aveti?

Dar parbrize pentru Dacie aveti?

Nu renunt la babuta mea, orice-ar fi! Nu o fac din nationalism, ci pentru faptul ca nu i se blocheaza computerul de bord (nici nu are asa ceva) si pun pe ea ca pe un camion. Dacia mea este masina de carat bagaje si de mers in zonele inca neasfaltate (exista si va dovedesc cu poze, daca vreti) ale Bucurestiului.

Dar parbrize pentru Dacie aveti?

Tablaria, destul de buna si de rezistanta, inca nu curge de pe ea, mai rau ca are parbrizul crapat de cand a dat un copil cu o piatra in el si politia ma opreste mereu ca doar nu i-o opri in trafic pe cei cu masini de lux (pot fi parlamentari sau sefii lor si vor avea neplaceri), ci pe amarastenii cu masini ieftine si vechi.
Dacia pentru mine este un adevarat bulgare de aur, dar nimeni nu trebuie sa stie asta. Cu ea imi car sculele fiindca sunt zugrav autorizat, iar pe tapiteriile ei pot sta si plin de pete, fiindca este un fel de masina de serviciu. Povestea noastra de iubire si fidelitate ar fi fost frumoasa, daca nu mi s-ar fi pus in vedere ieri sa schimb parbrizul fiindca pe viitor mi se retine permisul deoarece sunt un pericol public.
Mai indraznesc eu sa intru intr-un magazine de piese auto si sa intreb daca are parbriz pentru Dacie? De dragul ei, credeti-ma ca am facut-o, dara fara success.
A mai ramas planul B si ultimul:internetul. Tastez innebunit parbrize Bucuresti si ma trezesc in cel mai mare magazin de profil din tara. Imi dau seama ca speranta moare ultima cand nimeresc exact la parbrize Dacia.
-Ai pierdut, politistule uricios, spun cu satisfactie hotarat sa ma duc si pe jos dupa parbrizul pentru masina mea.
Cercetez mai bine problema si realizez ca produsele sunt livrate la domiciliu si echipa le monteaza acasa venind cu cele mai bune substante pentru fixare si folosind chedere de calitate. Este duminica, iar maine, ultima zi cand se mai poate face aprovizionarea de Craciun, as dori sa merg la un supermarket.

Sun, desi vad programul pe site (7 zile pe saptamana din 7 zile, intre orele 8 si 20), dar nu-mi vine sa cred. Verific si daca imi raspund inseamna ca au trecut testul seriozitatii. Am mai vazut eu site-uri unde se spunea ca raspunsul la cerere il primesti dupa cateva minute si nu s-au obosit sa raspunda nici dupa luni de zile. Cu ei, totul a fost diferit! Duminica am sunat, duminica am avut parbrizul montat si luni m-am dus ca omul la cumparaturi (nu in haine de zugrav, ca scaunele nu erau patate).
Mi-am lasat masina in siguranta si am vazut lume multa stransa in jurul a doua masini. Se lovisera si aveau geamurile laterale si parbrizele sparte, iar soferii rosii la fata tipau unul la celalalt fara pic de intelegere.

-Vin sarbatorile, cum plec eu in concediu cu geamurile facute zob, a spus primul?
-Iar eu unde gasesc parbriz pentru o masina de lux ca a mea si cine mi-l monteaza?
M-am apropiat sigur pe mine si le-am povestit despre Parbrizeacasa.ro, iar ei s-au linistit ca prin minune.
Astazi sunt cei mai buni prieteni ai mei si pentru orice eventualitate pastram legatura cu cei carea duc parbrizele acasa, le monteaza si acorda o garantie de 2 ani la manopera.

Comments

comments

Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.