Dulapuri pentru copii

0
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblr
Dulapuri pentru copii. Iată ce dulap a ales Gogu

Dulapuri pentru copii. Iată ce dulap a ales Gogu

Dulapuri pentru copii

Zilele acestea a venit un prieten la mine ca să îl ajut să facă un  dulap pentru copii. Fata lui trebuie să nască şi are nevoie de așa ceva pentru viitoarea nepoată.

-Bine Gogule îi zic, dar ne trebuie materiale. Doar nu vrei să faci dulapul din toate gioarsele de la tine din curte?

-Nu măi, doar nu mă crezi sărit. Mergem la magazin, cumpărăm şi facem la mine în magazie.

Trebuie să vă spun că nici eu nici el nu suntem de meserie tâmplari dar ne bazam pe experiența noastră de o viață în alte meserii. Ne ducem la un magazin ceva mai departe ce vindea şi materiale de tâmplărie. Ajunși acolo vedem că am uitat să luăm măsură pentru locul în care avea să stea dulapul. Gogu al meu se duce fuga fuga cu bicicleta şi măsoară. Noi nu aveam nici măcar o schiţă aşa că încropim una pe genunchi, cum se face astăzi în România. Când vede cantitatea de material ce trebuia cumpărată, şi banii ce trebuiau cheltuiți, Goguţu’ a meu se scarpină în cap, se scarpină în buzunare şi îmi zice.

Dulapuri pentru copii

-Hai s-o tăiem că nu-i de noi aici! N’am bani luna asta de dulap. Lasă să nască şi vedem noi ce facem! Unde este şifonierul ăla de ziceai că îl arunci? Poate facem ceva din el.

-Ştii ce? Eşti cam sărit. Doar amândoi l-am aruncat….şi oricum era plin de cari. Las’ că am să caut eu pe internet şi găsesc ceva acolo…ceva bun!

Ne despărțim şi ajuns acasă trec la calculator. Fiindcă uitasem dimensiunile îl sun pe Goguţu – meu care îmi spune cam morocănos ce şi cât.

Ofertele erau nenumărate, care mai de care mai frumoase şi mai arătoase. Dar şi mai ieftine decât dacă am fi cumpărat materialul şi am fi încercat noi doi să îl  facem. Până la urmă îl sun pe amic din nou şi îi spun că am găsit şi să vină şi el să vadă. Sosește cu întârziere, dar sosește!

Dulapurile pot fi livrate prin curier şi transportul este gratuit la comenzi de peste 150 lei. Plata se poate face ramburs, cu card bancar, Raiffeisen Bank sau Banca Transilvania, iar dac[ produsul este necorespuny[tor se poate returna

Dulapuri pentru copii

Pe lângă ce a ales el mai erau şi alte dulapuri frumoase ca cele din imaginile ce urmează:

 

 

Comments

comments

Share.

About Author

Un om ce nu mai suporta nedreptățile.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.