Emigrantia musulmana si politica românească

0
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblr
Emigrantia musulmana politica românească

Emigrantia musulmana politica românească

Emigrantia musulmana politica românească

De ceva timp media romanească dar si cea europeană sunt pline de subiectul refugiaților. Problema este tratată cu compasiune, dar şi cu suspiciune. Dacă migrația sute de mii de musulmani din Africa de Nord şi Orientul Mijlociu ce iau cu asalt Europa este un pericol pentru Europa vom vedea!

Dacă atentatul împotriva revistei Charlie Hebdo din 7 ianuarie 2015 a mobilizat politicienii europeni şi a produs în rândul populației sentimente de respingere a sistemului de valori musulmane fundamentaliste, acum este normal să privim cu teama și suspiciune această migrație cauzată de un război civil în Africa de Nord şi Orientul Mijlociu.

Sigur este şi faptul că organizaţii teroriste gen ISIS au apărut ca urmare a intervenției americane în zonele musulmane. Finanţarea unor tabere pentru a lupta împotriva altora au făcut ca unii, mai bine dotați cu armament să preia controlul si apoi sa întoarcă foaia.

Emigrantia musulmana politica românească

Ce mă surprinde nu este faptul ca aceștia vin în Europa  şi nu se îndreaptă spre alte țări pentru că această destinație este cea mai apropiată, ci faptul că în fotografiile difuzate de agenţiile de presă apr oameni cultivați, îmbrăcați cu haine europene, curați şi îngrijiți.

Controlul pe care îl trec atunci când li se acorda drept de ședere, chiar în lagăre , este unul sumar nu așa cum se face de obicei.

Unii dintre ei pot fi bombe cu ceas. Aceștia pot fi deja îndoctrinați de ISIS şi când le va conveni vor declanșa atacuri teroriste.

Ei bine presa romanească este plină de această temă dar faptul că ponta şi guvernul își fac de cap a trecut pe planul doi.

De obicei astfel de evenimente, toată atmosfera care se face în jurul lor,  ascund pregătirea altora mult  mult mai dramatice şi mai grave. Ce ni se pregătește, asta este întrebarea?

Comments

comments

Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.