Esti DESIGNER GRAFIC? Iata de ce ai nevoie pentru a lucra pe cont propriu!

0
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblr
Esti DESIGNER GRAFIC?

Esti DESIGNER GRAFIC?

Daca esti designer grafic si iti doresti sa lucrezi pe cont propriu, fie ca te afli la inceput, fie ca ai deja experienta, trebuie sa stii ca, pentru a avea succes, ai nevoie sa tii cont de cateva aspecte importante. Descopera, in cele ce urmeaza, care sunt acestea, astfel incat sa poti incepe cu dreptul.

Esti DESIGNER GRAFIC? Iata de ce ai nevoie pentru a lucra pe cont propriu!

 1. Instrumente speciale

Nu este un secret faptul ca orice are legatura cu era digitala nu poate fi realizat fara ajutorul unor programe si instrumente special create in acest scop. Daca ai invatat deja o multime de programe de design grafic, trebuie sa fii constient ca, pentru a evolua, ai nevoie sa tii pasul cu cerintele actuale. De exemplu, daca esti specializat  pe Game Design, un program cum este 3ds Max 3D, pe care il gasesti aici http://www.manandmachine.ro/product/3ds-max/, iti poate fi de mare ajutor. Functionand dupa cele mai recente tehnologii, acesta este folosit pentru a proiecta jocuri si personaje detaliate, astfel incat sa lucrezi intr-un mod profesionist. Cu siguranta, iti va fi la indemana si vei reusi sa obtii un design deosebit pentru orice joc ai dori sa realizezi.

 1. Cunostinte variate

  Esti DESIGNER GRAFIC?

  Esti DESIGNER GRAFIC?

Chiar daca te vei ocupa doar de design-ul unui site, de exemplu, trebuie sa fii constient ca la crearea acestuia participa si programatori si alti oameni specializati in web development. Astfel, daca vei avea cunostinte cat mai vaste din aceste domenii, vei putea sa iti eficientizezi procesul de creare a design-ului, dar vei usura si munca celorlalti. Vei reusi, in acest fel, sa realizezi continut vizual care sa respecte toate cerintele site-ului pe care urmeaza sa apara si vei putea lucra in timp util.

 1. Esti DESIGNER GRAFIC?

  Esti DESIGNER GRAFIC?

  Experienta

De cele mai multe ori, in acest domeniu, experienta conteaza mai mult decat cunostintele sau abilitatile pe care le ai. Cei pentru care lucrezi vor dori sa vada ca te-ai implicat in proiecte variate si multiple, deoarece acest lucru le ofera o oarecare garantie ca esti profesionist si te poti descurca in diferite situatii. Astfel, daca esti la inceput, incearca sa lucrezi pentru cat mai multi angajatori de pe site-urile de freelancing, pentru a capata experienta si cunostinte noi. Acest lucru iti va da credibilitate si te va face sa ai din ce in ce mai multi angajatori.

Toate acestea, impreuna cu pasiunea si viziunea artistica, te vor duce mai aproape de o cariera de designer grafic de succes!

Comments

comments

Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.