Generatia facebook ce face?

0
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblr
Generatia  facebook ce face?

Generatia facebook ce face?

Generatia facebook ce face?

Politia a Salvat de 100 parlamentari Dupa ce aceștia au Fost blocați de protestatari version parlamentul Bulgariei. Protestele violente Devin

Presedintele   Rosen Plevneliev a făcut apel la calm după ce mai mult de 100 de parlamentari, miniștri și personalul administrativ au fost nevoiţi să-și petreacă noaptea în sediul parlamentului după ce demonstranții au blocat ieșirile și au aruncat cu pietre în poliţie.

Acesta a fost prima izbucnire de violenta după mai  mult de 40 de zile de proteste anti-guvernamentale.

Mii de Bulgari furioși pe ceea ce spun ei că este coruptie înrădăcinată la nivel de stat, s-au adunat la Sofia, în fiecare zi şi până în această săptămână demonstrațiile s-au desfășurat pașnic.

Marți seara, câteva sute de protestatari au format un lanț uman în fața clădirii parlamentului, sechestrând pe cei din interior. Încercările poliției de a aduce un autobuz pentru a-i salva au eșuat pentru că protestatarii i-au bătut cu pietre. S-au semnalat răniţi atât din partea protestatarilor cât şi a poliţiei în urma ciocnirilor dintre aceştia.

Forţele de poliţie au reuşit în cele din urmă să spargă blocada şi să treacă de baricadele ridicate din pietre şi coşuri de gunoi, în jurul orei 3 dimineaţa, la opt ore după începerea asediului. Parlamentul a rămas închis și sub paza sevră a poliţiei. Președintele Rosen Plevneliev a cerut protestatarilor să rămână la demonstraţii „pașnice și civilizate”. Sursa The Independent

Articolul original, scris de  CHARLOTTE MCDONALD-GIBSONAutor Biografie miercuri 24 iulie 2013

Când am început sa scriu acest articol am crezut că este vorba de alte revolte. Nimic rău că articolul lui Mihai Giurgea Respect, Bulgaria! Rușine România! a fost redistribuit. De fapt România este astăzi 03.05.2015 într-o situaţie mult mai rea decât era Bulgaria la vremea respectivă. Este mai rea pentru că a început să se consolideze de la nivelul de jos spre vârfuri.

Generatia facebook ce face?

Comments

comments

Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.