Jocuri de noroc interesante si ponturi pariuri

0
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblr
Jocuri de noroc interesante

Jocuri de noroc interesante

Îmi amintesc că pe vremea copilăriei mele erau numai câteva jocuri de noroc organizate de stat, deci oficiale: Pronosport care se ocupa de pariurile în legătură cu fotbalul, cu campionatul intern de fotbal; loto şi pronoexpres erau destinate jocurilor bazate pe extrageri asistate a unor numere din urne; loz în plic.

În privința jocului pronosport informarea concurenților era dificilă raportând-o cu nivelul de azi când poţi afla în timp real rezultatele din întreaga lume; era doar o etapă sâmbăta sau duminica. Nici despre ponturi pariuri nu se cunoșteau foarte multe lucruri. Rezultatele oficiale erau date prin revista Loto Pronosport sau Sportul.

Jocurile de astăzi care sunt urmaşele celor de altădată, sunt mult mai complexe şi mai uşor de planificat.

În anul 1960 tatăl meu a câştigat suma de 10.000, sumă enormă la vremea aceea, la pronosport. Din ceea ce povestea dânsul, a jucat cu totul întâmplător, completând aleatoriu pronosticurile. Deci a fost vorba de un noroc chior.

Ponturi pariuri online

Jocuri de noroc interesante

Jocuri de noroc interesante

Astăzi  Beturi.ro îţi oferă posibilitatea de a juca de acasă, din faţa calculatorului, în mod inteligent, şi să beneficiezi de oricâte ponturi pariuri poţi găsi. Casa de pariuri o poți alege foarte uşor de pe Beturi.ro, mai ales că portalul îţi oferă garanţia seriozităţii tuturor caselor de pariuri înregistrate pe el.

Fiecare casa de pariuri este verificată şi aprobată de ONJN (Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc). În acest fel ştii că eşti sigur pe un eventual câştig, dar şi de corectitudinea jocurilor.

Dacă vrei poţi apela şi la ajutorul unor specialişti în ponturi pariuri de la Beturi.ro, aşa cum sunt Matei Petrache sau George Bratu. Deci dacă cauţi ponturi pariuri poți solicita şi sprijinul experţilor.

Casa de pariuri, cea fizică, este de fapt cea unde te duci, pariezi şi câştigi sau pierzi. La Beturi.ro sunt şapte case de pariuri care sunt girate de platformă. Fiecare casa de pariuri este bine cunoscută deja, acestea fiind prezente şi în sălile de joc fizice.

Iată care sunt acestea: casa de pariuri Unibet, casa de pariuri  Fortuna, casa de pariuri Winmasters, casa de pariuri Netbet, casa de pariuri Maxbet, casa de pariuri 888 şi casa de pariuri Sportingbet.ro.

Dacă vorbim de ponturi pariuri este bine să ţinem seama de ele, dar este bine să ţinem cont şi de inspiraţia noastră, aşa cum a făcut tatăl meu.

Jocul la o casa de pariuri reprezintă o modalitate perfectă de a amplifica adrenalina atunci când vine vorba de meciuri! Pentru pasionaţii de sport, miza prin casa de pariuri poate fi totodată o modalitate foarte bună de a câştiga ceva, mai mult sau mai puţin consistent, de pe urma cunoştinţelor şi intuiţiei deprinse de-a lungul timpului, ţinând seama şi de ponturi pentru pariuri de la profesionişti.

Sunt foarte multe de câştigat dacă pariați pe sporturi din când în când. Orice persoană care are câtuși de puține cunoștințe despre un sport anume, are șanse să mai facă câte o predicție exactă din când în când. Totuși există o mare diferența între a câștigă câteva pariuri și a câștigă destul de des încât să facem un profit. Doar un procentaj mic de pariori ajung să scoată bani pe termen lung. Tocmai de aceea vă recomandăm să țineți cont de ponturi pariuri sportive. Astfel și voi puteți să ajungeți parte din acel mic procentaj.

Noroc!

Comments

comments

Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.