Legea 217/2015 provoaca valuri

1
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblr
Legea 217/2015 provoaca valuri sursa foto cotidianul

Legea 217/2015 provoaca valuri sursa Foto cotidianul

Pentru ca nu a mai avut ce subiecte sa bage la înaintare şi pentru a deturna atenția de la criza refugiaților, „serviciile romane” au băgat deturnat atentia spre  legea 217/2105 şi au dezlanțuit pe evrei împotriva românilor.

Oameni de marcă ai comunităţii evreieşti din lumea întreagă vin să contrazică pe „Aurel Vainer, președintele Federației Comunităților Evreiești din România” şi Alexandru Florian, directorului institului  „Ellie Wiesel„,  cei care prin declarațiile lor insultă poporul român care se oare ca nu mai are  coloană vertebrală. În contradicție cu acești trădători de ţară, pentru că ei sunt cetățeni romani, alte personalități precum Shimon Peres, preşedintele Israel care spune: „România a salvat 400.000 de evrei. Mulţumesc poporului român” sau Eli Caufman, rabin şi istoric de origine română, emigrat în Israel în anii ’60 care spune: «Eu de şapte ani vin în România, merg îmbrăcat ca evreu, nu am văzut niciodată antisemitism în România. Doar comunitatea evreiască spune că e antisemitism, pentru că vrea să fie antisemitism, pentru că antisemitismul ăsta le aduce bani.” »

Aceste subiecte sunt tratate foarte intens în media din două motive:

  1. Vor să dea un sens de legitimitate legii 217/2015 pentru a influenta în alta direcție politica românească.
  2. Pentru a denatura atenția de la colonizarea Europei cu emigranți sirieni şi din alte părți ale Africii de Nord şi Orientul Mijlociu, această operaţiune fiind coordonată de CIA şi alte servicii americane prin ONG-urile create. Pe lângă oamenii care au neapărată nevoie de asistenţă socială vor umple Europa o serie de islamisti fundamentalişti şi astfel teroarea urmând sa se instaureze în întregul continent

Ca o ultimă concluzie cred că legea 217/2015  este o lege dictată de Washington, o lege profund discriminatoare, aidoma legilor cenzurii emise de guvernele comuniste şi de guvernul lui Hitler. Spre deosebire de acestea legea amintită face o discriminare pozitivă pentru evrei.

V şi articolele :

  1. Sunt SOLDATI, nu REFUGIATI! Musulmanii INVADEAZA Europa in mod organizat, dupa un plan bine stabilit!
  2. TUPEU MAXIM. Generalul CONSTANTIN DEGERATU despre criza imigrantilor

  3. Un liberal cere demiterea directorului „Ellie Wiesel”. „A adus o gravă jignire poporului român”

Comments

comments

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Simion Aurelia on

    Sunt pacifista, port cu mine Balkanii, stramosii mei greci, sarbi, bulgari, chiar si unguri. Am prieteni evrei si romi, ii iubesc pe rusi. Impartasesc ideea doamnei profesor Zoe Petre”cartile lui Noica, Cioran si Tutea nu vor ajunge la fondul secret”

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.