Legume si conserve sănătoase

0
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblr
Legume și conserve sănătoase

Legume și conserve sănătoase

Îmi place să gătesc. Gătesc orice fel de mâncare, dar încerc să folosesc ingrediente bune așa cum este acest bulion fara conservanti de la cosuldelegume.ro. L-am descoperit întâmplător și de atunci sunt ”sclavul” lui. Locuind destul de departe de ferma care produce legume ecologice m-am orientat pe produse conservate așa cum este bulionul și zarzavat de legume pentru ciorba la fel de buna ca a mamei, produse ecologice și foarte gustoase.

Dacă spui bulion te duci imediat cu gândul la felurile de mâncare autohtone, la ciorbe și tocănițe. Totuși un bulion bun ca cel de la Coșul de legume poate fi folosit și în prepararea celor mai sofisticate sosuri pentru piza sau paste. Nici zarzavatul de legume nu are o întrebuințare unică. Poate fi folosit atât pentru ciorbe gustoase cât și ca baza de plecare pentru un ghiveci bun sau o tocană de legume.

Totuși am rămas încântat de varietatea de legume proaspete ce se află pe site. Faptul ca ei au la vânzare și corcodușe verzi, folosite adesea de români pentru acritul ciorbelor, m-a surprins plăcut!

Pe lângă bulion și zarzavat de legume am mai cumpărat de la ei fasole uscată și linte. Fasolea este foarte proaspătă și fierbe extraordinar de repede.

Legume si conserve sănătoase

În cazul livrării aceasta se face în București si localitățile din nordul capitalei (Chitila, Mogoșoaia, Corbeanca, Otopeni si Tunari), în fiecare marți și vineri, gratuit pentru comenzi de peste 100 lei.

Ei mai oferă și altă variantă avantajoasă: Orice persoana poate deveni centru de livrare dacă plasează si primește comenzi pentru încă 3-4 prieteni, rude sau vecini! Astfel puteți beneficia de livrare gratuita si de prioritate la livrare.

Pe de altă parte Coșul de legume este o încercare de reanimare a agriculturii românești prin crearea unei piețe centralizate de desfacere dar și de colectare de la producători a produselor de calitate. În acest fel producătorii sunt încurajați să se ocupe numai de producție, vânzarea făcându-se de persoane care se ocupă numai cu acest lucru.

Iată unul din crezurile celor de la Coșul de legume: ”Credem in legumele cultivate onest, fără pesticide sau îngrășăminte chimice de sinteza. Crescute departe de sursele moderne de poluare, in mijlocul Bărăganului, vrem sa cultivam cele mai sănătoase si gustoase legume din Romania.”

Comments

comments

Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.