Mecaind Ulmeni S.A. schimbă macazul ?

0
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblr
Mecaind Ulmeni S.A. schimbă macazul  sursa foto Tornum.com

Mecaind Ulmeni S.A. schimbă macazul sursa foto Tornum.com

Mecaind Ulmeni S.A. schimbă macazul. De la deschiderea magazinelor Mecaind Ulmeni S.A. în Olteniţa am devenit un client fidel nu neapărat datorită prețurilor practicate de ei cât faptului că eram sigur de calitatea produselor lor. Ce mă făcea sa cred acest lucru?  Carnea de porc provenea de la porci cu şoriciul pârlit. Ştiam că la ferma de la Ulmeni porci erau crescuți cu cereale proprii fără adaosuri ca la marile crescătorii. Carnea avea un gust apropiat de cel al porcilor crescuţi în gospodarie.

De câteva zile am văzut ca la magazine se aduc porci cu șoriciul opărit,  lucru ce se întâmpla şi înainte accidental. Atunci am primit explicaţia ca acesta s-a adus de la alte abatoare. Acum vânzătoarea mi-a spus că aşa sunt „ordinele”. Pe mine nu m-a mulţumit explicaţia şi am adresat un mail către Mecaind Ulmeni S.A. la adresa mecaindulmeni@clicknet.ro, adresa pe care am găsit-o pe site-ul ruralmanager.ro. Nu am primit raspuns. Am încercat să contactez firma la telefoanele gite pe internet, atât fix cât şi mobil, dar nu a răspuns nimeni.

Doream să îi întreb de ce după reducerile iniţiale ale preţului ca urmare a scăderii TVA  au revenit şi au crescut prețurile tuturor produselor cu 5-20 bani.

Pentru mine faptul ca era cu șorici pârlit şi puteam consuma șoriciul de la porcii comercializați  de dvstra  prezenta garanția că aceasta carne era obținută prin hrănirea naturală a porcilor, în mod tradițional. Acum toată carnea este în șorici opărit ceea ce în opinia mea diminuează gustul plăcut al acesteia. Chiar dacă am fost un cumpărător fidel al magazinului dvstra tind să mă orientez în alte parți, mai ales că am văzut că diminuările inițiale de preț, ca urmare a scăderii TVA au început să devină tot mai firave, ajustându-se mereu în defavoarea cumpărătorului. Va rog sa luați în considerație și opinia mea de cumpărător şi să mă lămuriți pentru ca la rândul meu să îi pot informa pe cititorii mei.

Într-un articol mai vechi din Ziarul Financiar: „Cine sunt latifundiarii României: În topul primilor zece sunt trei companii străine. Vezi aici top 100 proprietari de teren agricol”   Mecaind Ulmeni S.A. se află pe locul 69 cu 3541.06 ha. Bilanţul contabil prezent pe firme.info este cel ce îl vedeţi în imagine :Fără titlu

Bravo lor. Au crescut an de an, dar creşterea a fost şi pe baza încrederii consumatorilor. Eu am început să devin sceptic din moment ce nu îi pot contacta nici telefonic nici prin mail, date obținute de pe internet.  De asemenea schimbările de preț, chiar mici, dar totdeauna în sus întăresc scepticismul meu.

UPDATE18:47 : Astăzi am văzut carne de porc cu şorici pârlit. Schimbare de la zi la zi! Ce o fi?

Comments

comments

Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.