Medicament minune împotriva cancerului: Peliniţa

1
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblr
Medicament minune împotriva cancerului. Pelinita sau matura raiului

Medicament minune împotriva cancerului. Pelinita sau matura raiului

Pelinita sau matura raiului  medicamnet foarte eficient în tratamentul cancerului

Administrarea artemisininei
Este recomandat sa fie administrata impreuna cu fier. Cateva zile se iau tableta cu conținut de fier, apoi se începe administrarea artemisininei. Exista trei tipuri de produse (medicament): artemisinina, artesunata si artemether.

  1. Artesunata este solubila în apa;
  2. Artemether este solubil în grăsimi (ajunge în sânge, asa trece și prin creier, ajungand astfel si la sistemul nervos central), eliminându-se mai târziu din organism. Dupa cercetări recente, aceste trei preparate se utilizeaza alternativŞ
  3. Pe zi este recomandat sa se ia 100-1200 mg (0,1-1,2 g) de artemisinina (principiu activ). Dupa utilizarea medicamentului se recomanda o săptămâna de pauza.

Este recomandat ca acest medicament  să se ia pe stomacul gol. Se poate lua însă cu puțin iaurt si ulei cu conținut de omega 3. Cea mai importanta este administrarea de seara (căci manifesta rile bolilor canceroase sunt active noaptea). Nu este recomandata administrarea medicamentului după tratamente cu raze, căci se răspândește fierul în tot organismul (în celule). Dimineata se ia pe stomacul gol. La amiaza se poate administra vitamina C, dar nu odată cu administrarea artemisininei. Seara se poate lua dupa cina, după ce trec minimum 3,5 ore.
La examenele farmaco-cinetice s-au administrat 250 mg tableta de artemisinin si artesunata. Ambele tipuri de tablete au fost bine tolerate, nu s-au semnalat contraindicații. Pe internet se comercializează sub forma de capsule, tablete și extract (cu alcool, sub forma de picături). Se mai poate folosi și sub forma de ceai. Ceaiul se prepara la fel ca infuzia de pelin. Se face infuzie din 10 g de planta (partea aeriana, 1 linguriță) la 500 ml de apa, se lasă la infuzat (sa stea în repaus, acoperit, timp de 10-20 de minute, se strecoară). Cantitatea se bea pe durata unei zile, în porții, cu înghițituri mici. Tinctura de Absinthii (Pelin alb, Artemisia absinthium) se recomanda 10-30 de picături de trei ori pe zi.
Pelinul este tonic amar, stomahic, vermifug, deci tinctura de pelin alb este indicata în dischinezie biliara, colecistopatii. Am făcut o concordanta intre pelinul alb si pelinţa  – proprietățile terapeutice sunt asemănătoare. Pelinul este planta toxica; în unele lucrări se susține ca si pelinţa este toxica, mai ales semințele ei.

Acest fragment de articol l-am preluat de pe site-ul   www.daciccool.ro  unde puteţi găsi date mult mai complete despre medicament şi terapie. Ca o ciudățenie trebuie spus că iniţial artemisinina, artesunata si artemether au fost folosite ca medicament în tratarea malariei. Articolul este scris de domnul Ioan Marcus pe care  îl puteți contacta la numărul de telefon 0745.558.868 sau la adresa de e-mail janosm3@gmail.com .

 Va rog citiţi şi comentariul din subsol

Comments

comments

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Buna exista ceva confuzii in legatura cu planta este vorba de Artemisia annua aceasta are efectul scontat nu celelalte soiuri de ,,pelin,,,sunt plante diferite chiar daca fac parte din aceeasi familie de exemplu cautam ceai din aceasta planta nu am gasit puteti verifica online tot ceea ce spun

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.