Mens sana in corpore sano

0
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblr
Mens sana in corpore sano

Mens sana in corpore sano

Mens sana in corpore sano

Sportul a devenit o modă, dar mai ales o necesitate, pe măsură ce activitățile fizice desfășurate în natură sunt tot mai rar întâlnite, în viaţa noastră cotidiană. Mersul la sala de sport implică un echipament adecvat, strict specializat, iar primul lucru necesar sunt  adidasi de mers la sala .  Adidasi de sala sunt necesari pentru că acolo, în sala de sport, trebuie păstrate anumite criterii de igienă, dar şi pentru siguranţa ta. Daca porţi adidasi de sala şi confortul tău va fi altul pentru că aceştia sunt concepuți special pentru acest scop, rezultat a multor ani de cercetari stiinţifice.

Mens sana in corpore sano

Sălile de sport moderne sunt echipate şi cu multe aparate sau echipamente cum ar fi steppere. Aparatul numit stepper se adresează celor care vor să-şi modeleze picioarele, fesele şi chiar abdomenul fiind folosit mai ales de doamne şi are avantaje care nu ţin neapărat de latura sportivă: se găseşte oriunde, este simplu de folosit şi este ieftin. În plus, ocupă şi puţin spaţiu. Ca să obţii cât de cât performanţe, sunt recomandate acele steppere cu programe speciale, care au grade de dificultate diferite. Specialiștii spun despre stepper că acesta : „este recomandat şi persoanelor care vor să slăbească, dar să ştiţi că nu face totul de unul singur”  . Trebuie respectată şi o dietă alimentară.

Mens sana in corpore sano

Exercițiile cu stepper de fitness si twist sunt chiar mai complexe şi mai eficiente.   Exista 3 tipuri de stepper, cel vertical, cel orizontal și cel cu twist.  La folosirea stepperelor sunt folosite o mare parte din grupele de muşchi ai corpului uman cum ar fi: mușchii gluteali, mușchii gambelor, mușchii flexori ai soldului, mușchii abdominali, mușchii hamstring şi muşchii cvadricepşi.

Stepperul twist sau cu corzi este o varianta mai avansată a stepperului clasic, care te ajuta să iţi tonifiezi mușchii picioarelor și ai coapselor, dar și ai mâinilor sau spatelui, prin intermediul corzilor elastice pe care le poti folosi concomitent cu antrenarea picioarelor. Antrenamentele pe un astfel de stepper sunt mult mai variate, iar prin intermediul mini-calculatorului vei reuși sa vezi numărul exact de pași executați, caloriile arse si timpul petrecut pe stepper in cadrul fiecărei sesiuni de lucru.

Stepperul e foarte util in zilele ploioase sau in care nu ai efectiv dispoziția necesara sa ieși din casa la alergat sau la sala, dar nici nu ai vrea sa trișezi si sa sari peste exercițiile zilnice. E acolo, la îndemână, ușor de folosit și nu foarte solicitant, dar un excelent aparat cardio și un modelator minunat de picioare și posterior

Comments

comments

Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.