Moda generalilor politici

2
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblr
Moda generalilor politici

Moda generalilor politici

Moda generalilor politici

ATENTIUNE, ATENTIUNE! NOUL PRESEDINTE AL PARTIDULUI ROMANIA MARE ESTE DOMNUL GENERAL EMIL STRAINU. II URAM FELICITARI NOULUI PRESEDINTE SI MULT SUCCES IN GREAUA SARCINA CE I-A FOST INCREDINTATA DE CATRE PARTID, SI ANUME CONTINUAREA MUNCII COLOSALE A MULT REGRETATULUI NOSTRU TRIBUN, CORNELIU VADIM TUDOR. SA FIE INTR-UN CEAS BUN, DOAMNE AJUTA!

Moda generalilor politici

Astăzi am văzut pe peretele de facebook al unui prieten difuzată ştirea de mai sus.

Singura dată când am avut de-a face cu PRM a fost la alegerile din 2000 când Corneliu Vadim Tudor m-a pus într-o dilemă mare: Cu cine să votez? Am avut de ales dintre un nebun şi un criminal în serie. Am ales criminalul! De atunci PRM a fost un partid care pentru mine nu a mai fost interesant.  Acest anunț însă m-a pus pe gânduri. Avem deja un general făcut la apelul de seară, Generalul Oprea-Abuz, care produce antipatie, produce victime în rândul cetățenilor prin lipsa sa de profesionalism, dar şi datorit arivismului său. Generalul Oprea-Nuascultordinulpreşedintelui este un exemplu prost pentru armata care trebuie să aibă un comandant suprem şi acesta este conform Constituției României Președintele țării

Mă întreb cum un lacheu al altui penal care deja a executat pedepsa, Miron Cosma, a putut ajunge viceprimministru şi general așa de repede făcând o avere imensă pentru că a putut să facă fiicei sale cadou un bloc cu şase etaje.  (Fiica lui Gabriel Oprea a primit cadou de nunta din partea tatalui un.. bloc cu 6 etaje in Bucuresti! sau aici  )

Generalul nou promovat în politică, Emil Străinu, este o altă persoană care se pare că vrea să acceadă pe culmile înalte ale politicii românești. Este drept că el provine din altă sferă societății, din sfera academică, dar tot general rămâne, iar sfera sa de activitate şi cercetare îl poate plasa în sfera oamenilor ce nu sunt cu picioarele pe pământ.

L-am auzit vorbind de multe ori fără a spune mai nimic, în emisiuni televizate. Nu spune sau spune lucrurile pe jumătate, cu subînţelesuri şi devine de multe ori plictisitor. Nu pun la îndoială pregătire sa profesională sau inteligența. Nu mi-aș permite pentru că nu îl cunosc! Eu vorbesc de felul în care percep eu activitatea domniei sale.

Moda generalilor politici nu este benefică. Armata se bucură, în conformitate cu sondajele, de o mare încredere. Dar ce armată mai avem? O armată de mercenari ce luptă pentru bani. Dragostea pentru glia strămoșească este pe locul al-nșpelea.

Avem nevoie de un suflu nou în politică, dar acesta nu poate veni din moda generalilor politici. Cum vom găsi acești noi politicieni este dilema la care oameni inteligenți ca dl Străinu și alți academicieni trebuie să răspundă, dar să nu se implice în politică. Vorba ceea : „Când te bagi în troacă, te mănâncă porcii.”

Comments

comments

Share.

About Author

Un om ce nu mai suporta nedreptățile.

2 comentarii

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.