Nedumerire frontaliera

0
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblr
Nedumerire frontaliera

Nedumerire frontaliera

Nedumerire frontaliera

Migrații din Africa au început sa intre în România pe cale maritimă. Același mod de penetrarea a frontierelor  a fost întâlnit şi în celelalte state europene.

Întrebarea mea este una legitimă cred eu. NATO se laudă cu cea mai performantă armată care poate supraveghea ce se întâmplă pe tot globul. De ce aceste ambarcaţiuni nu au fost detectate înainte de intrarea în apele teritoriale româneşti sau ale oricărui alt stat european? Guvernul României vrea să aducă terorismul pe plaiurile mioritice? Cuceririle tehnice de care dispune armata română pot depista orice ambarcațiune de pe Marea Neagră care pleacă fie de pe coasta Turciei, fie a Rusiei, fie de pe orice teritoriu aflat pe ţărmul Mării Negre.

Acum vin la TEORIA CONSPIRATIEI: Mă întreb dacă aceste migraţii nu au fost coordonate de forţele oculte care văzând că nu mai apare mult speratul război mondial, al treilea caută să decimeze populaţiile existente pe continentul mamă al lumii, Europa. Încercarea de cucerire a Europei cu populația musulmană din Africa nu este altceva decât urmarea unui plan machiavelic al bogaţilor lumii.

Îmi aduc aminte de perioada comunistă din România când românii ce reuşeau să treaca frontiera sau cortina de fier cum i se mai spunea erau puricați în lagărele de emigranți din Germania sau Austria mai abitir decât hoţii de cai.

Astăzi în baza cartei drepturilor omului aceşti transfugi au  trecerea liberă dacă ei au intrat în apele teritoriale ale unei ţări. Astăzi am aflat că un „Pescador cu 70 de imigranţi, între care şi copii, interceptat de poliţiştii de frontieră români la Mangalia„. V şi aici . Oare armata super modernizată de ce nu este în stare să depisteze aceste nave înainte de intrarea în apele teritoriale şi să le gonească în altă parte.  Oare este o conspirație mondială care permite decimarea Europei prin intermediul acestor teroriști  care intră în Europa prin astfel de „porți”. Întrebare de bun simţ, consider eu!

Comments

comments

Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.