Nu aruncati pe apa sambetei peste 50 de milioane!

0
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblr
Nu aruncati pe apa sambetei peste 50 de milioane!

Nu aruncati pe apa sambetei peste 50 de milioane!

Astazi vreau sa va spun o parabola despre oamenii nepasatori care arunca pe apa sambetei peste 50 de milioane de lei. Imaginati-va cat au trudit ei si cu toate acestea bancnota dupa bancnota plutesc spre necunoscut, munca lor fiind inghitita de neant!

Nu aruncati pe apa sambetei peste 50 de milioane!

Asa cum un gest simplu, acela de a-si cumpara un portofel pentru banii lor, i-ar salva de la pierdere si huse iPhone X le-ar proteja telefoanele scumpe si informatiile pretioase.
Parabola de la inceputul acestui material sunt despre oamenii care-si lasa telefoanele scumpe si dragi fara huse de protectie. Cand exista magazine cu cele mai elegante, frumoase, ieftine si functionale materiale de protectie pentru telefoane, cum sa risti si sa nu comanzi, spunand ca tie nu ti se va intampla sa scapi telefonul de pe masa sau din mana din greseala sa versi cu o mana grabita si stangace ceaiul sau cafeaua peste el…
Daca transformati in partener BrandGSM telefoanele isi vor mentine performanta si aspectul avute in momentul achizitionarii lor, altfel se vor zgaria si crapa usor la putin timp, plus ca pe suprafata lor vor aparea multe pete si amprente.
Investitia in huse pentru telefoanele scumpe aduce profit urias: cu 39 de lei, cat costa cea mai ieftina husa asiguram peste 52000 de lei, iar daca avem o afacere sau o profesie care se desfasoara comunicand, ne securizam intreg venitul, fiindca pierderea telefonului si a agendei telefonice cu numele clientilor compromite totul.
Husele corespund exigentelor tuturor gusturilor in materie de culori, dar si de materiale. Exista huse din piele, material textil placut la atingere, silicon lichid de toate culorile care permit accesul la mufe si butoane.
Cine are nevoie de consiliere pentru alegerea husei o obtine prompt si gratuit, magazinul este de incredere, in cel mult 48 de ore de la plasarea comenzii, coletul este livrat la domiciliu.
In cazul in care achitati online cu cardul, plata este securizata, asa ca nimeni nu va prelua datele si nu va comite infractiuni victimizandu-va.
Comandati acum huse pentru telefoane si nu va aruncati bunurile pe apa sambetei! Fiti responsabili cu munca dumneavoastra si respectati-va investitiile!

Comments

comments

Share.

About Author

Leave A Reply