Nu haina îl face pe om, dar husa face telefonul

0
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblr
Nu haina îl face pe om, dar husa face pe telefon

Nu haina îl face pe om, dar husa face pe telefon

Daca ai un telefon performant, de marcă, este  normal să vrei să îl păstrezi o perioadă mai îndelungată. Atunci trebuie să de asiguri că îl păstrezi în cele mai bune condiţii. Una dintre cele mai importante metode de păstrare este metoda de a-l păstra în husă. Pentru că telefonul utilizat este unul care funcționează la cele mai înalte standarde, un aspect important este legat de nivelul de protecție asigurat de proprietar telefonului.

Nu haina îl face pe om, dar husa face pe telefon

De curând mi-am cumpărat un  Samsung S8 plus. La magazinul ne unde l-am cumpărat avea Huse Samsung S8 plus dar nici una pe gustul meu. Atunci am început să caut pe internet şi în cele din urmă am găsit una pe placul meu.

Este vorba de o husă cu forma ergonomica confecționată dintr-o combinație de policarbonat rezistent si un material moale TPU¹. Aceasta combinație face ca protecția oferită telefonului să fie garantată fără a-i schimba în vreun fel caracteristicile originale. Husa este ușoară şi subțire, potrivindu-se perfect pe telefon. Pe lângă aceste beneficii, husa este perfect funcțională pentru că nu restricționează accesul porturile externe ale telefonului si protejează eficient împotriva

Nu haina îl face pe om, dar husa face pe telefon

Nu haina îl face pe om, dar husa face pe telefon

zgârieturilor ori a oricărui impact.

Ca o curiozitate vreau să vă spun că am scăpat un telefon pe caldarâm de la etajul patru al unui bloc. Era în husă. Telefonul a rămas la fel de bun şi fără nici o zgârietură. Este drept că şi telefonul era rezistent, dar un rol important în protecţia lui l-a avut husa.

Există persoane care nu își permit să investească o sumă considerabilă într-un telefon nou. Cei care vor neapărat să iasă în evidenţă, se axează pe design-ul husei de protecție pentru “a scoate telefonul din anonimat”. Specialiștii de la www.stifler.ro – companie axată pe accesorii mobile, vin cu o gamă variată de soluții de protecție a dispozitivelor mobile, caracterizate prin calitate, rezistență și design-uri unice.

În ceea ce privește această categorie de accesorii pentru smartphone, design-ul nu este un aspect ce trebuie omis. De ce? Ei bine, atunci când telefonul este scump, cu siguranță și husa de protecție pentru acesta trebuie să exprime un look elegant. Dacă dispozitivul este unul relativ ieftin sau model mai vechi, atunci o husă modernă cu siguranță va îmbunătăți acest aspect vizibil.

În gama de produse comercializate de cei de la stifler găsim şi stickere cu lipici. Aceste produse sunt adorate pe deplin de persoanele care erau nemulțumite de grosimea huselor de protecție. Ele sunt realizate dintr-un polimer semi-sintetic, aceste articole nu au în vedere doar protecția eficientă, ci și un plus din punctul de vedere al aspectului modern pe care îl oferă telefonului mai vechi.

Important de știut este ca aceste huse nu te scutesc de folia de protecție pentru telefon. Acest accesoriu este primul pe care trebuie să îl cumperi când ieși cu telefonul din magazin. Pentru că el apără ecranele sensibile de tip touchscreen, tot mai frecvente la telefoanele de azi.


¹Poliuretanul termoplastic ( TPU ) este o clasă de materiale plastice din poliuretan cu multe proprietăți, inclusiv elasticitatea , transparența și rezistența la ulei, grăsime și abraziune.

Comments

comments

Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.