Orin.ro

0
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblr
orin.ro UltiCare LT-99

orin.ro UltiCare LT-99

Ieri am fost invitat la o prezentare de produse medicale. Sceptic de obicei,  la aceste lucruri totuși m-am dus cu soția. A fost efectul insistentei doamnei de la telefon care prin vorbe meșteșugite ne-a  determinat sa mergem la prezentare.

La început chiar am avut o mică discuție în contradictoriu cu domnișoara Mariana Buliche, cea care a făcut prezentarea. Repet încă odată că am privit cu scepticism întrega acţiune. Totul până în momentul în care  am urmat un tratament demonstrativ  de 20 de minute cu aparatul  UltiCare LT-99.

Sufeream de mult timp de dureri atroce la şold, dar și la celelalte articulații ale membrelor inferioare.  Cauze multiple, începând de la obezitate până la sechele a unor condiții de muncă deosebite din tinerețe. Tratamentul l-am cerut pentru zona lombară.  Surpriza mea a fost enormă. După 10 minute am simțit că au dispărut durerile, iar la sfârșitul celor 20 de minute de tratament m-am ridicat de pe scaun alt om. Puteam sa merg normal. Atunci m-am hotărât sa cumpăr acest produs. Nu vorbesc despre preț care este unul destul de piperat . Am scris aceste rânduri nu ca pe o încercare de a face pe alții să cumpere, dar şi astăzi mai simt efectul minunat al tratamentului. Numai cei ce au astfel de dureri pot înțelege ce înseamnă să simţi altfel, să nu te mai doară nimic.

Menționez încă odată că nu este un articol publicitar ci numai expresia bucuriei mele de a nu mai avea dureri.

Comments

comments

Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.