Pentru o maneta de semnalizare sa schimb masina???

0
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblr
Pentru o maneta de semnalizare sa schimb masina???

Pentru o maneta de semnalizare sa schimb masina???

Recunosc deschis ca uneori mai bruschez lucruri, fie ca asa imi descarc energiile negative, desi ele sunt nevinovate, fie ca le consider mai rezistente decat sunt. Asa am fact si cu maneta de semnalizare. Am tras putin mai tare si am ramas cu ea in mana, noroc ca mai aveam putin pana acasa.

Pentru o maneta de semnalizare sa schimb masina???

Ghiciti ce mi-au spus la  service si la magazinul de piese auto:

-Luati-va alta masina! Nu am mai primit maneta de semnalizare pentru Golf 6 de un secol.

Domnule, cum sa-mi schimb masina pentru un lucru atat de simplu? Este inca buna, bine intretinuta, nu arata ca o batranica. Trebuie sa o salvez cumva. Caut articole pe internet despre piese auto si gasesc un fir: dezmembrari Golf 6

Ce bine ca s-a gandit cineva sa valorifice piesele bune de la masinile care ajung la cimitir sa nu schimb masina pentru un fleac!

Mai ramane sa parcurg lista pieselor disponibile si sper sa am noroc.

Este chiar pe prima pagina, suntem salvati: si eu si masina!

Iata ce piese second-hand pentru Golf 6 sunt disponibile pe prima pagina: Motor VW Golf 6 1.6 TDI, pompa de inalta presiune, modul blooth, motoras spalare far si maneta semnalizare.

Orice plasare a comenzii nu ia mai mult de 5 minute, site-ul fiind foarte bine organizat si prietenos. Se iau produsele si se pun in cos, indicandu-se datele personale si modalitatea de plata sau se comanda telefonic.

Este preferabila cumpararea prin sistemul „autoservire” (punerea produselor in cos) fiindca poti face asta la orice ora din zi si din noapte.

Exista de asemenea si un formular de solicitare piese, in cazul in care produsele de care ai nevoie nu sunt disponibile pe site.

Le sunt recunoscator celor care vand piese auto provenind din dezmembrari ca mi-au salvat masina de la casare sau vanzare.

Pentru o maneta de semnalizare de 230 de lei, as fi pierdut de 20 ori mai mult, plus sansa de a avea mobilitatea asigurata.

Dragi posesori de autoturisme, nu dezarmati, cand s-a stricat o piesa si nu o gasiti nicaieri, fiindca in magazinul prezentat de mine se fla sansa salvarii masinii tale! Intra cu speranta, iar dupa ce plasezi comanda, asteapta linistit fiindca piesele sosesc urgent la domiciliu si au si termen de garantie.

Comments

comments

Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.