Sedinta consiliului local Oltenita 25 iunie 2015

1
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblr
Sedinta consiliului local Oltenita 25 iunie 2015

Sedinta consiliului local Oltenita 25 iunie 2015

Sedinta consiliului local Oltenita 25 iunie 2015

Anostă, lipsită de vlaga această ședința, încărcată de privirile piezișe ale mai consilierilor locali și primarului. Alegerea lui nea Gigi Lungu drept președinte de ședința mi s-a părut un gest demn de o comedie burlescă. După ce s-a făcut de râs în şediţa din 28 mai 2015 și după dezvăluirea caracterului său misogin în  „Fibrilație la PSD: Indignarea lu’ nea Gigi, consilierul din Oltenița care ne promite solemn să rupă picioare de ziarist!” credeam că măcar precum struțul, va băga capul în nisip. Da de unde? La luptă pe baricade.

Vali Ţugui, îmbrăcat cu un tricou roşu, ce avea inscripționat „DERBEDEU de Oltenița”, a venit şi el pe baricade cu două dosare pe care scria DNA si ANI.  A rămas mut pentru ca rubrica Diverse nu a mai existat. A promis data viitoare!

Surpriza cea mare a fost că au venit trei ziarişti cunoscuți, de la Călărași, cei cărora nea Gigi le promisese ceva…

Despre şedinţă pot să spun că tonul a fost dat de primar, în cazul hotărârilor ce trebuiau luate.

El a susținut că trebuie sa dea bani lui nea Paul Amu  pentru o lucrare ce a fost plătita de administrațiile anterioare mai mult decât se poate, iar în privința solicitării unei cetățene de a pune o cruce într-un anume loc, tot el a dat tonul pentru ca acest consiliu amorf să nu greșească și să fie de acord. Restul timpului a stat cu capul în hârtii şi le-a privit încruntat, parcă simțindu-i-se ura din suflet.  De ce au venit jurnaliștii de la Călăraşi? Asta se întâmplă când sari calul şi vrei să răspândești teroarea(persona non grata scl).

Sedinta consiliului local Oltenita 25 iunie 2015

Un element insolit este faptul ca Nuţa Florăreasa a fost dezamăgită de Nea Petrică pe care îl adula cu obstinaţie şi a rămas definitiv fără locul de florărit de pe bd. Republicii.

Liniște deplină în sala de consiliu prevestind parca o furtună. Furtună data viitoare? Poate atunci vin alţi ziarişti de la cotidiene naţionale! Cine ştie?

Jurnaliștii de la Călărași au venit împinși de curiozitatea specifică meseriei lor, urmare apariției a mai multor gafe ale consilierilor, inclusiv gafa cu „Persona Non Grata”.

Ce este drept Consiliul local şi toţi ceilalți nu iau în seama pe cei din Oltenița care îi critică. Au obiceiul să încerce să îi acopere cu noroi, să încerce să îi intimideze. Impactul criticilor este mic. Odată ce jurnaliștii de la Călărași au sosit înseamnă că ceva este putred în Danemarca…pardon Olteniţa ….în pri…… Strigătele disperate de revolta ale Laurei au avut ecou. Vrem și urmarea!

Sedinta consiliului local Oltenita 25 iunie 2015

 Un document preluat de Vali Ţugui arată cât de bine sunt gestionate fondurile din taxele colectate de noi. Se finanțează o echipă de fotbal dar datoriile către stat nu se plătesc.

Ce faci cu banii noștri, nea Piţoi?

Datorii Ecosal

Datorii Ecosal

 

Comments

comments

Share.

About Author

Un comentariu

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.